Eliteserie-fokus: Runde 25

Skrevet av Espen Nesse

Landslagsfrieri, femårskontrakt og poengkonge fra nord. Her er vår vurdering av runde 25.

Vi er i innspurten av årets Eliteserie. Nå drar det seg virkelig til.

Les mer: Fantasy-gull: Gameweek 8

Topp tre anbefalte kjøp

Eirik Hestad (8.0m): Nå skal Hestad på landslaget? For en fotballspiller han viser at han er mot RBK. Kommer til syv skudd, hvor nesten alle burde vært mål, forsåvidt svakt at han ikke setter de, men ellers oser det bare pur klasse. Kommer til å treffe på mye i sesongavslutningen. Vi har stor tro på denne mannen.

fansbet fantasy weekend freeroll
Delta gratis i Fansbet sin Fantasy Freeroll i PL. Sett opp ditt Fantasy-lag og kjemp om 1000 kr

Franck Boli (7.9m): Ni mål siste syv, der fire av rundene har gitt tosifret poengsum. Ser ikke ut til å være en stoppknapp på Boli om dagen. Programmet er OK, og Boli jakter toppscorertittelen. Denne mannen er det vanskelig å holde unna laget sitt.

Tokmac Nguen (7.6m): Tokmac starta på topp mot Sarpsborg og tok med seg ett bonuspoeng selv om det ikke ble noen målinvolveringer. Kom til skudd fem ganger, og er stadig målfarlig.

Ukens snakkis

André Hansen 6.8m: Hansen har signert ny kontrakt for RBK ut sesongen 2023. Fantastiske nyheter for trønderne. Ble “skutt god” mot Molde, men hva betyr det når han fantasymessig leverer nok en gang. Svært få “blanks”, mange redninger og bonuspoeng gjør at denne sesongen minner mer og mer om noe ala David de Gea i Premier League forrige sesong.

Skal du ha ny keeper nå, går du for Rosenborgs sisteskanse.

 

thryhryt.png
Les vår Fantasy-spalte hos Rizk med tips til kjøp og rundens kaptein!

Ukens kaptein

Umulig å komme bort fra Trondheim og Rosenborg. Sandefjord viser gang på gang at de ikke er noen kasteball, spesielt i Sandefjord, men på Lerkendal er det tøft for alle. Vi setter bindet på Issam Jebali 8.7m.

Også denne runden er det flere alternativer. Godset med to seire på en uke, og en ny giv kan være på gang. Tokmac Nguen og Ulland Andersen er kapteinsemner borte mot Glimt, men Strømsgodset er relativt ofte svake borte. Et annet godt alternativ er Franck Boli hjemme mot Enga.

 

Interessant statistikk

Statistikk henter fra Fantasystats – Runde 24

Runde 24

Flest skudd

Eirik Hestad: 7

Tokmac Nguen: 5

Franck Boli: 4
Skapte sjanser:

Gjermund Åsen og Gamst Pedersen: 6

Gjermund Åsen 6.7m:

Meldt seg på igjen med fire målgivende siste fem. Tromsø berga nok plassen etter seieren mot Brann, og kan nå spille med senkede skuldre. Åsen må vi se opp for.

Bård Finne og Fredrik Haugen: 5

Totalt

Flest skudd:

Eirik Ulland Andersen: 64

Thomas Lehne Olsen: 56

Franck Boli: 53

Skapte sjanser:
Eirik Ulland Andersen: 73

Fredrik Haugen: 56

Morten Gamst Pedersen: 55

Gjengangerne er på plass. Velger du disse vil det trolig komme godt med poeng på sikt.