Oddstips til runde 16 i Premier League

Skrevet av Espen Nesse


For en deilig lørdag vi har i vente. Bournemouth – Liverpool sparker det hele i gang kl. halv to. I det klokken passerer fire, er det målshow med fem matcher samtidig, og halv syv får vi en fantastisk godbit i Chelsea – Manchester City. Og ikke nok med det! Kvart på ni får vi se fotball under flomlysene på King Power Stadium, når Tottenham gjester Leicester.

Dette blir en nydelig helg og som vanlig har vi klinket ned noen solide tips for dere.

 

Burnley – Brighton

Lørdag 16:00

Brighton står med 5-1-2 siste åtte kampene, og viser oppsiktsvekkende god form. Duffy og Murray spiller mest sannsynlig ikke i dag, noe som vil svekke Brighton. Burnley på sin side står med 0-2-6 i samme periode, men har vist bedring i det siste. Hvor lenge kan Burnley gå uten å vinne? Med en god følelse fra matchen mot Liverpool og en Dyche i tidsnød, er tiden inne for en hjemmeseier på Turf Moor.

Ikke akkurat den mest spennende kampen i fantasysammenheng, men spillere som Hart (4.5m), Ryan (4.6m) og Dunk (4.5m) kan selvsagt spilles. Programmet til Brighton blir svært tøft fremover, og det vil være lurt å begynne å kvitte seg med spillere herfra. For Burnley sin del må vi selvsagt se bedring før noe er aktuelt, men med et program som snur etter julaften kan spillere som Gudmundsson 5.9m plutselig bli interessant.

Oddstips: Burnley til å vinne – 2.80 hos RizkHos Rizk får du denne helgen et gratisspill og flere gode oddsboosts – Les mer!

Chelsea – Manchester City

Lørdag 18:30

Chelsea ubeseiret hjemme hittil i år. Gikk på en vond smell mot Wolves i midtuka, og må absolutt “opp i ringa” for å få med seg noe her. City vinner alt i ligaen og scorer mål i bøtter og spann. Aüuero er bekreftet ute for helga, noe som betyr at Jesus får nok en sjanse på topp. Totalt fem mål mot Bournemouth og Watford er faktisk mindre enn man skulle trodd fra dette City-laget, og da har altså brasilianeren vært toppspiss. Dog er det ikke unormalt med variasjoner i prestasjonene gjennom en lang sesong. Men: De lyseblå er ikke like farlige uten Aguero, og med et Chelsea som garantert vil ha fokus på å snøre igjen, kan det være på plass med et målfattig oppgjør i London.

nordicbet jk

Fantasymessig spiller man det man har. Alonso (7.1m) ryktes å bli vraket for Emerson (5.2m), men det er ikke mye hold i disse ryktene. Sarri mønster nok sin beste ellever, som åpenbart inkluderer Alonso og Hazard (10.9m). Ville også sett andre veier etter kaptein. Sterling (11.6m) vil alltid være et alternativ, men som nevnt kan det fort bli færre mål enn man tror.

Oddstips: Under 2.5 mål – 2.15 hos Nordicbet


Newcastle – Wolves

Søndag 17:00

Kun én match fra verdens vakreste liga i morgen, men det er jaggu en god en! Wolverhampton kommer fra en kruttsterk seier mot Chelsea, og kan være på vei tilbake til det vi så av dem i starten av sesongen. Hjemmelaget med kun ett tap siste seks, men har slitt akkurat på sin hjemmebane. Wolves på sin side er gjerrige borte, og det kan bli vanskelig å trenge gjennom de oransjekledde.

Skal det da endelig bli en smultring for ulvene? I utgangspunktet ingen enkel oppgave det når de sorte og hvite har scoret i fire av sine fem siste matcher. Salomon Rondon (5.8m) er i superslag og skyter mer enn noen andre. Mannen fra Venezuela kan absolutt være en å ha med i jula, men det vil nok ikke vare veldig lenge. 1-2 er resultattipset, som betyr at nullen fort kan ryke for bortelaget.

Oddstips: Wolves (Pengene tilbake ved uavgjort)  – 1.76 hos Fansbet

 

Håper tipsene var til nytte og at helga blir god. Lykke til med både odds og fantasy!