Fantasy-juvelene: 4 jokere som kan skyte deg til topps

Skrevet av Jonas Tangen Hoff


Med skader på flere sentrale spillere åpner det opp for et skifte i mange lag. Vi benytter anledningen til å trekke frem spillere med lav eierandel, som kan blomstre i tiden fremover.

Gerard Deulofeu – 5,5 millioner (2,5 prosent eierandel)

Ser man bort fra topp 6-lagene, har Watford vært den mest troverdige målgarantisten siste perioden. Spanske Deulofeu ser ut til å trives på topp, for et aggressivt Watford-lag, og har siden runde 17 vært en av grunnene til formskiftet.

Møter et Burnley-lag som er rangert nest dårligst av samtlige lag, når det kommer til innslupne skudd på mål, store sjanser og mål i mot. Selv om Burnley har levert defensiv bedring siste kampene, viste laget mot Fulham at de har et stykke igjen til fjorårssesongen.

 

velkomsttilbud nordicbet
Hos Nordicbet kan du få 1000 kr på dine tre første innskudd!

Dele Alli – 8.9 millioner (3,1 prosent)

Noen betenkeligheter ved å fronte en mann som overhodet ikke har levert opp denne sesongen, men flere faktorer gjør ham spennende.

  •     På de neste fem kampene venter flere utrolig fine kamper, og her bør Spurs komme godt ut.
  •     Med Kane og Son ute, er det mye ansvar over på Alli og Eriksen. Selv om laget er svekket, får trolig Alli en fremskutt rolle som kan passe bra.
  •     Skader på flere sentrale Fantasy-objekt gjør det mulig å bryte opp ”template”, og med 3,1 prosent eierandel kan engelskmannen føre deg oppover listene.

Luke Shaw – 5.0 millioner (7,2 prosent eierandel)

Etter et par etterlengtede hviledager i Dubai, sto M. United for en imponerende 1-0-seier over Tottenham på Wembley. Dette var andre kampen på rad Solskjærs menn holdt buret rent, riktignok mye takket være en fenomenal David de Gea.

Selv om laget har gnistret offensivt etter Solskjærs retur til Manchester, har det hanglet noe bakover. Denne akilleshælen ser ut til å være på bedringens veg, og Brighton hjemme er en fin mulighet til å plukke med seg poeng.

fansbet fantasy weekend freeroll.png
Bli med på helgens Fantasy Freeroll hos Fansbet – Delta GRATIS!

Sadio Mane – 9.5 (19,1 prosent)

Liverpool fosser videre, og selv om Salah er den foretrukne, åpner skader på Lovren, Gomez og TAA opp for et lite skifte. Nå kan det for mange være enklere å gå for to offensive fra de røde. Fristende for mange da Liverpool ikke får noen utsatte kamper fordi de er ute av alle cuper.

Blant de aktive i topp 100.000 seiler Mané opp som en ypperlig differential for å skille seg ut fra sine argeste konkurrenter. Etter en fantastisk start på sesongen, har det lugget litt for den fotrappe senegaleseren. Nå venter man på formutløsningen.

  •     Han er topp fem på xG (expected goals imminent), store sjanser, skudd og berøringer i motstanders boks.
  •     Palace, Leicester, West Ham, Bournemouth på de fire neste er et ypperlig program.

Her har du fire solide «differentials», som virkelig kan skyte deg oppover listene. Gi gjerne en lyd om du vurderer å gå for en av disse – eller har noen andre tanker, til @fantasyfans_net på Twitter.