Fantasy-gull: Gameweek 25

Skrevet av Henrik Palm Strand


Manchester City og Everton står overfor en deilig dobbelrunde. Så det er bare å sette i gang med ukens Fantasy-gull.

Sjekk ut velkomstbonuser.net for de beste bonuser for både odds og casino

Forsvar

Skudd siste fire runder:

 1. Alonso, Chambers, Danilo – 7
 2. Duffy, Maguire, Van Aanholt – 6
 3. Pereira, Cook, Luiz, Lindelöf, Rice, Tomkins – 5

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Pereira, Kolasinac, Young – 8
 2. Trippier, Van Aanholt, Yedlin – 7
 3. Hadergjonaj, Rose – 6

Leicester har strålende program fra runde 27, og defensivt er den skuddvillige duoen Maguire (5.4) og Pereira (5.3) interessante. Førstnevnte fikk uttelling sist, mens sistnevnte tidvis spiller ving, og begge kan vise seg å være gode valg resten av sesongen.

Maguire.jpg

Duffy (4.6) kan være en mulig joker. Utenom «blank» i runde 27 har Brighton et knallprogram. Fire baklengs borte mot Fulham er ikke lovende, men i en rotasjon kan ha være verdt å satse på.

Midtbane

Skudd totalt siste fire runder:

 1. Pogba – 23
 2. Richarlison, Mane, Sigurdsson – 11
 3. Eriksen, Hazard, Son – 10

Skudd i boks siste fire runder:

 1. Pogba – 15
 2. Richarlison, Mane – 10
 3. Hazard – 8

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Fraser, Hazard – 11
 2. Bernard, Gross, Maddison, Ward-Prowse, Westwood – 9
 3. Ritchie, Sterling – 8

Touch i boks siste fire runder:

 1. Salah – 32
 2. Sterling – 31
 3. Pogba, Hazard – 26

De siste fire rundene har mangelevert bra tall, men Pogba (8.7) er i en egen klasse. Selv om han kan miste Leicester-kampen er både programmet og tallene så gode at man bør beholde United-stjernen.

Son (8.6) vil spille en sentral rolle for Tottenham fremover ettersom Kane og Alli er tilbake fra skade. Leverer gode tall og får uttelling. Er høyaktuell som erstatter for en Everton-duo vi straks kommer tilbake til.

Hazard (11.0) leverer ålreite tall, men får ikke uttelling. Har et tøft program i vente etter Huddersfield, og med mindre ting snur raskt er det straks på tide å si takk og farvel til belgieren.

Chelsea-Hazard-740100

Manchester City har dobbeltrunde mot Arsenal og Everton, men midtbanespillerne er langt nede på skuddstatistikken. Flest skudd de siste fire har Sané (9.7) og Gündogan (5.4) med syv hver, mens Sterling bare har fem. Flest sjanser skapt har Sterling med åtte og De Bruyne (9.7) med syv. Med dårlige tall og tøffe kamper tror vi det holder med én City-spiller, der Sané virker marginalt mer fristende enn Sterling.

Everton på sin side har en tøff dobbel, med hjemmekamper mot Wolves og City, samt at programmet er vanskelig resten av sesongen. Tiden til Richarlison og Sigurdsson begynner å renne ut.

Spiss

Skudd siste fire runder:

 1. Rashford – 21
 2. Aubameyang, King – 14
 3. Lacazette, Mounie – 13

Skudd i boks siste fire runder:

 1. Aubameyang, King – 13
 2. Rashford – 12
 3. Lacazette, Mounie, Llorente – 10

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Deeney – 11
 2. King, Mitrovic, Rondon, Zaha – 7
 3. Aubameyang, Jiménez – 6

Touch i boks siste fire runder:

 1. Zaha – 35
 2. King, Lacazette – 29
 3. Aubameyanbg, Firmino, Mounie – 26

«Forventede mål» siste fire runder:

 1. Aubameyang – 4.08
 2. King – 2.41
 3. Barnes – 2.27

King (6.3) var rundens store spiller med en majestetisk forestilling mot Chelsea. Ville vært høyaktuell som ren spiss, men så lenge Wilson er foretrukket på topp når skadefri, finnes det bedre valg andre steder.

Aubameyang (11.3) leverer de beste underliggende tallene om dagen, og bare Rashford bruker skuddfoten oftere. City borte i neste runde er tøff, men deretter venter tre knallfine kamper. Det kan bli vanskelig å komme utenom ham fremover.

Llorente (5.6) fortjener også oppmerksomhet. Har startet de to siste i Kanes skadefravær, og i de kampene har bare Rashford flere skudd, og ingen har flere skudd i boks. Til en så lav prislapp virker han å være et veldig godt valg de tre neste kampene.

Med det ønsker vi lykke til i dobbeltrundene! Flere skal bruke trippelkaptein på en i lyseblått denne runden, så til dem: Lykke til!