Fantasy-nytt: Gameweek 25

Skrevet av Kenneth Baraas (@FantasyPLNorge)


Dobbeltrunde, overgangsvindu og skadenyheter. Det er nok å ta tak i før ny deilig PL-runde. Vi har samlet sammen det viktigste fra rundens pressekonferanser. Dette er det siste fra Englands 20 beste lag.

Gira på en fet velkomstbonus til helgens PL-kamper? Sjekk ut velkomstbonuser.net!

Arsenal

Skadenyheter
“Arsenal report that Laurent Koscielny (jaw) has returned to full training, while Ainsley Maitland-Niles (knee) and Henrikh Mkhitaryan (foot) will be assessed ahead of Sunday’s match against Manchester City.” – Fantasy Scout

Enormt viktig for Arsenal at Koscielny er tilbake i trening. Franskmannen vil bli en viktig brikke i å stoppe Manchester City-spillerne som er inne i en dobbeltrunde.

Bournemouth

Wilson
Howe: «Callum Wilson is definitely out. We’ll wait and see how Jefferson [Lerma] is today and make a late call on his fitness. We obviously had Dominic [Solanke] on the bench on Wednesday, so he is available to play.» – Fantasy Scout

fansbet fantasy weekend freeroll

Brooks
“No specific update on David Brooks but Eddie Howe did add after providing news on Wilson/Lerma: ´Apart from that, I think we are as we were.´” – Fantasy Scout

Wilson må stå over sin andre kamp på rad, mens det er håp om at Brooks blir klar til helgen. Utrolig spennende med King i farten. Kan bli et alternativ om han igjen finner storformen siste halvdel av sesongen.

Burnley

Skadenyheter

Overgangsnyheter

“Peter Crouch has signed for Burnley on a short-term deal until the end of the season.” – Fantasy Scout

Kommer inn i spillet med en prislapp på 4.5m. Får nok ikke noen annet enn benkerolle – både når det gjelder Burnley og våre FPL-lag eventuelt. Uansett så blir det interessant å se denne fire meter (sånn omtrent) høye mannen i Premier League igjen.

Brighton

Skadenyheter

Hughton: «Alireza Jahanbakhsh is back and will train on Friday. Bernardo trained today and we have a decision to make on him ahead of the weekend. Jose Izquierdo is still out.» – Fantasy Scout

Cardiff

Skadenyheter
“Neil Warnock says Victor Camarasa and Josh Murphy have both been struggling in the lead-up to GW25. Harry Arter is ineligible to face his parent club, meanwhile.” – Fantasy Scout

Chelsea

Hazard
Sarri says Hazard is changing from ´an individual player´ to someone who plays ´in a cooperative way´” – Liam Twomey (ESPN)

Higuain

Det stemmer ikke helt for hverken Hazard eller Chelsea om dagen. Mange vurderer om belgieren skal selges for Manchester City-spillere med dobbeltrunde. Huddersfield venter på hjemmebane, men det er vanskelig å se at det plutselig skal eksplodere, når angrepsspillet er såpass forutsigbart. Men det er jo en kjent teori om at Hazard leverer; når de aller fleste har mistet tålmodigheten på Fantasy.

Hva gjelder Higuain, må han spilles i form før han blir et aktuelt alternativ for oss.

Crystal Palace

Overgangsnyheter
”Chelsea striker Michy Batshuayi has joined Crystal Palace on a loan deal until the end of the season.” – Fantasy Scout

Batshuayi
Hodgson: «I think Michy [Batshuayi] will be fit enough to play but I’ll be speaking with him when he arrives this afternoon to see how he’s feeling. He’s been playing for Valencia.» – Ben Dinnery

Belgieren kommer inn i et Palace-lag som tørster etter en målscorer på topp. Vil trolig ha gode muligheter til å bli førstevalg med lite leveranser fra sine nye lagkamerater. Til 6.5m kan det være noe som blir interessant med tiden.

Everton

Skadenyheter
“The manager has confirmed Phil Jagielka and Yerry Mina will miss tomorrow’s game against Wolves. Leighton Baines and Idrissa Gueye will have late checks.” – @Everton

Digne står over første kamp i den doble runden grunnet suspensjon, Mina er ute og Baines og Gueye er usikre. Everton defensivt frister ikke enormt til tross for to kamper denne enkeltrunden.

Fulham

Overgangsnyheter

Nordtveit
“Fulham have confirmed the loan signing of defender/midfielder Håvard Nordtveit from TSG 1899 Hoffenheim.” – Fantasy Scout

Kamara avslutter et trist kapittel som har inneholdt mye frustrasjon hos FPL-managere med straffebom og få minutter. Inn kommer en nordmann. Dog er det lite håp for at Nordtveit skal sanke inn spesielt med FPL-poeng frem til sesongslutt.

Huddersfield

Billing
Siewert: «I think Philip Billing will be back. He trained yesterday and made a good impression. Hopefully he will be in the squad.» – Fantasy Scout

Liverpool

Alexander-Arnold

Gomez
“Klopp doesn’t expect to have Joe Gomez back for the 1st leg of the CL tie with Bayern” – James Pearce (Liverpool Echo)

Alexander-Arnold er definitivt ute av helgens kamp, men har muligheter for å rekke Bournemouth-kampen. Milner er tilgjengelig etter suspensjon, mens Klopp innrømmer at Gomez ikke vil rekke kampen mot Bayern, som spilles 19. februar.

Manchester City

Mendy
Guardiola on Benjamin Mendy’s chances of starting a Premier League game: ´Really I don’t know. After the minutes he played at Burton he had two or three days not training. In the last two training sessions he was able to train so we’ll see day by day.´” – Fantasy Scout

Kompany
Pep Guardiola confirms Vincent Kompany still out for ManCity game against Arsenal on Sunday.” – Simon Stone (BBC)

Fortsatt litt usikkerhet om Mendy er klar til å starte kamper. Danilo har vikariert på venstrebacken og kan ha sjanser for godt med spilletid gjennom den doble runden – dog er det et kortsiktig alternativ. Laporte dog, er et enda sikrere kort med Kompany ute.

Manchester United

Enormt gode nyheter for mange at Pogba er frisk. Med mange skader og suspensjoner er det ikke rom for flere negative nyheter nå. Med kommentarene til Solskjær vil den beste løsningen, i de fleste tilfeller, være å beholde franskmannen da det trolig er andre spillere som bør prioriteres ut av FPL-laget.

Newcastle

Overgangsnyheter
“Newcastle United have completed the signing of attacking midfielder Miguel Almirón from Atlanta United.” – Fantasy Scout

Skadenyheter
Diame (hip) and Joselu (ankle) have been training but it sounds as if only the latter has a chance of making the match. Benitez remains hopeful that Dummett, Ki, Elliot and Shelvey can be ready for the visit of Wolves (GW26). ´They are very close now.´” – Ben Dinnery

Spennende overgang. Vanlig “regel” med spillere som er uprøvd i den engelske ligaen er å avvente for å få tid til å speide på spilleren.

Southampton

Skadenyheter
Hasenhuttl: «I don’t know how Pierre [Emile-Hojbjerg] is with his head, a hard hit. You always have to pay attention. Otherwise, I don’t know if any injuries.» – Fantasy Scout

Sjeldent du hører at det ikke er noen skader. Spennende for Southampton, som nå har en bra gjeng med spillere å velge mellom – selv om den store lederen mangler. Dog ikke så lett, når nye storspillere i Southampton plukkes opp av en storklubb så snart formen er der over tid.

Tottenham

Skadenyheter

Son
On Son after the win over Watford. ´He [was] very tired. We’ll see if he can recover for the next game. If he’s okay maybe he’s going to be in the starting XI, if not, [then] on the bench. For sure if we need him, he’s going to help the team.´” – Ben Dinnery

Kane
«I cannot tell you if he is ahead of the schedule. We assess him day by day. He is showing on social media that he looks very strong, very fit and will put in 200% to try and return ASAP. We need to assess but we are happy in the way that he is recovering.» – Ben Dinnery

Spurs er overraskende nok kun to poeng bak Manchester City – mye takket være formen til Son over den siste perioden. Endelig har sørkoreaneren fast plass på laget, og skal nok en del til om midtbanespilleren ikke starter denne helgen.

Watford

Skadenyheter
Gracia: «The players who were injured before the game [Prodl, Femenia, Doucoure] are in the same situation. We’ll see in the next hours their evolution.» – Fantasy Scout

West Ham

Arnautovic

Nasri
Pellegrini: «Aaron Cresswell is getting better, but Samir Nasri needs one week more.» – Fantasy Scout

Fabianski ser ut til å bli spilleklar, mens håpet nesten er ute for Arnautovic. Dermed slipper et stort antall FPL-managere å dra ut på keeperjakt før dobbeltrunden setter i gang.

Det var de mest aktuelle nyhetene fra ukens pressekonferanser. Send gjerne inn dine tanker om runden til FantasyFans på Twitter.