Fantasy-nytt: Gameweek 26

 Skrevet av Kenneth Baraas (@FantasyPLNorge)


Solskjær-rullering, syk storstjerne og tidlig Kane-comeback.

Sjekk ut dagens oddstips og giveaways hos Oddsgruppa

Vi har samlet sammen det viktigste fra rundens pressekonferanser. Dette er de siste nyhetene fra de engelske klubbene:

Arsenal

Skadenyheter

 

Aubameyang
Emery: «Ainsley [Maitland-Niles] today is training with us as normal, Mkhitaryan also played 45 minutes on Monday with the under-23s. Today is sick, but I think is good for Saturday, Aubameyang. Yesterday was sick, Laurent Koscielny, but today is training well.» – Fantasy Scout

Arsenal-angriperen har vært syk i løpet av uka, men Emery tror Aubameyang blir klar til kamp. Flere står med kapteinsvalget mellom Aubameyang og Salah, og dette kan være en faktor som tipper det i favør sistnevnte.

Bournemouth

Skadenyheter

Bournemouth svinger i form om dagen, og uten to av førstevalgene offensivt blir det vanskelig å vite hvilken “versjon” av laget som møter opp. Fraser er inne i en svakere periode, mens King har vist tendenser til god gammel form.

Brighton

Skadenyheter
Hughton: «At the moment we have no fresh injuries from last night. The two that come to mind are Jose Izquierdo, who we hope will train this morning, and Dale Stephens. We’ll assess Dale today and we hope he’ll train either today or tomorrow.» – Fantasy Scout

Burnley

Skadenyheter
“Sean Dyche reports that Matt Lowton is back in training following his toe injury. Steven Defour is again likely to miss out.” – Fantasy Scout

“Sean Dyche reports that Johann Berg Gudmundsson and Robbie Brady are again available for selection this weekend after returning to the squad following injury last weekend.” – @BurnleyOfficial

Med Brady og spesielt Gudmundsson kan det kanskje bli hakket mer sprut i det offensive spillet. Burnley står med tre uavgjorte på rad – mulig dette kan være med på å dra i land en trepoenger mot Brighton.

Cardiff

Skadenyheter
Harry Arter will be back in the squad. The midfielder was ineligible against his parent club. Camarasa has a chance. ´We have to be a little bit careful with Victor.´ Sean Morrison (appendectomy) is out until March.” – Ben Dinnery

Flere kunne nok likt å ha Camarasa tilgjengelig til kampen mot Southampton. Stått over de to siste kampene, men har en mulighet til å rekke oppgjøret på St. Mary´s.

Chelsea

Skadenyheter

Chelsea med tilnærmet fulltallig tropp før en av de største utfordringene i sesongen – Manchester City på bortebane. Verdt å notere seg at både Chelsea og Manchester City ikke har kamp i runde 27.

Crystal Palace

Zaha

Angriperen er tilgjengelig til oppgjøret mot West Ham på hjemmebane. Det er gode nyheter for FPL-managere som vurdere å spille Wan-Bissaka – Crystal Palace med og uten Zaha er to forskjellige lag.

Everton

Skadenyheter
Silva: «Leighton [Baines] and Jags [Jagielka] still out. Let’s see with Mina but still in doubt.»

Med Baines ute betyr det høyst sannsynlig at Digne er sikret startplass igjen.

Fulham

Skadenyheter
Ranieri: «Marcus Bettinelli and Timothy Fosu-Mensah aren’t available. I think Markovic and Nordtveit will be ready to play next week.» – Fantasy Scout

“Ranieri on whether his new signings could feature: ´From the beginning, no. Marković is getting better with his fitness and also Nordtveit. Nordtveit, I think next week could be ready. They trained with us, but I want to wait a little more.´” – Fantasy Scout

Nyervervelsene, Markovic og Nordtveit nærmer seg kampklare, men denne helgen kommer for tidlig. Spennende med en ny nordmann til ligaen, selv om oddsen er høy for at han blir en suksess akkurat på Fantasy.

Huddersfield

Skadenyheter

Leicester

Albrighton

Liverpool

Skadenyheter

Gomez ute lenger enn først antatt, men Alexander-Arnold har en sjanse til å allerede starte mot Bournemouth denne runden. Likevel kan det lønne seg å sørge for å ha en plan i bakhånd, skulle det vise seg at kampen kommer for tidlig for høyrebacken.

Manchester City

Mendy
Guardiola: «His injury is not easy. Meniscus. It is not easy. He needs to readapt. You can’t return and train for two days and then you are fit. You have to be careful.» – Fantasy Scout

Flere frykter at Sané benkes etter en liten formdupp i de siste kampene. Det kan fremdeles skje, spesielt ettersom vingen ofte blir ofret til storkampene, men det er et lite håp om at Mendy ute betyr at Sané får ansvaret for å holde bredden på venstresiden.

Manchester United

Skadenyheter
Solskjaer: «Rojo has been training for a few days but we’ve lost Antonio [Valencia] and Matteo [Darmian] through niggles for a couple of weeks. We’ve got 20-21 players training every day, so that’s good.”  – Fantasy Scout

Rotasjon mot Fulham?
Solskjær: “Vi tar ett skritt av gangen. Topp fire er ett av målene våre. Resultatmessig har det vært fantastisk de to siste månedene, så nå er nøkkelen stabilitet.

– Vi må fortsette å forbedre oss og vinne kamper. Men vi må vinne på en annen måte enn vi gjorde mot Leicester, for da hang vi litt i tauene. Det var bra nok, men vi kan ikke være fornøyd med det.

– Nå venter Fulham, og det er en utfordring som vil avgjøre hvilken karakter vi har. Har vi fokus på det som er viktig? Den neste kampen er alltid den viktigste. Kan vi glemme PSG og alt det som venter? I mediene fokuseres det på PSG, Chelsea og Liverpool, men det er ikke de kampene som får oss opp på tabellen.” – United.no

Spørsmålet er hvor mye Solskjær har råd til å rullere før det går utover spillet, og tar han sjansen i rotteracet om topp fire-plassering? Nordmannen påpeker at det kun er Fulham-kampen som gjelder nå. Det gjenstår å se om det er noen som får hvile beina før Champions League-oppgjøret mot PSG.

Newcastle

Skadenyheter
Benitez: “It’s much better. Apart from Jonjo and Elliot, the rest of the team are fine. Everyone else is fit and available. It is good news – competition, as I always say, is positive for the team.» – Fantasy Scout

Southampton

Skadenyheter
Hasenhuttl: «Danny [Ings] has problems with his hamstring. Another two or three weeks maybe to come back. Pierre [Emile Hojbjerg] is back after his concussion.» – Fantasy Scout

Hasenhuttl: «The good thing is Ryan [Bertrand] is back and Maya Yoshida is back.» – Fantasy Scout

Det kan være på tide å gi opp Ings som et FPL-alternativ denne sesongen. Skadene kommer hyppig og gjør det vanskelig å stole på angriperen.

Tottenham

Skadenyheter

Kane
“There’s good news & bad news. Poch says Harry Kane is «nearly ready to play» & could be fit for Burnley on 23/2.
But he also says his gut feeling is that it will be «tough» for Spurs to play in the new stadium this season…” – Dan Kilpatrick (Evening Standard)

Noe overraskende nyheter om Kane. Ettersom det er elleve dagers pause til neste FPL-runde betyr det et mulig comeback allerede i Gameweek 27.

Watford

Pereyra
Gracia: «It is something in his hamstring. He needs more time to recover. In a couple of days, we’ll see if he will be ready. You know I don’t like to complain about players I don’t have. I prefer to focus on players I have available.” – Fantasy Scout

Gracia skaper usikkerhet for FPL-managere som har Pereyra inne på laget. Flere hadde nok ønsket å ha midtbanespilleren klar til hjemmemøtet med Everton.

West Ham

Skadenyheter
Pellegrini: «Marko Arnautovic and Aaron Cresswell worked the complete week but Samir Nasri needs more time to work on his calf injury. Jack [Wilshere] will finish his eight weeks after his ankle surgery next week. We will see how he is.» – Fantasy Scout

Pellegrini: «Andriy Yarmolenko, Winston Reid and Carlos Sanchez will not be back this season. We hope that Manuel Lanzini will be ready for Fulham, at least for the bench, if he continues working over the next two weeks. Balbuena could be back in a couple of weeks.» – Fantasy Scout

Viktige spiller som både er tilbake og nærmer seg spilleklar. Lanzini er en nytelse å se spille fotball, og kan servere Arnautovic på topp.

Det var de mest aktuelle nyhetene fra ukens pressekonferanser. Send gjerne inn dine tanker om runden til FantasyFans på Twitter.