Fantasy-gull: Gameweek 27

Skrevet av Henrik Palm Strand


Fristende backer, midtbane i form og en muligspissjoker. Her er ukens fantasy-gull.

Forsvar

Skudd siste fire runder:

 1. Chambers – 10
 2. Duffy – 9
 3. Schlupp – 8

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Van Aanholt – 10
 2. Pereira, Trippier, Young – 9
 3. Shaw – 6

Touch i boks siste fire runder:

 1. Duffy – 18
 2. Robertson, Rose – 15
 3. Kolasinac, Maguire – 14

Pereira (5.3) er på manges radar om dagen. Nå snur kampprogrammet til det bedre, og det gir en ypperlig anledning til å hive seg på bølgen. De som sitter på f.eks Alonso (6.5) kan fint bruke et bytte her nå.

Alexander-Arnold (5.2) så frisk ut i sitt comeback etter skaden, og til en hyggelig pris med et trivelig kampprogram – uten en eneste blank runde – virker han å kunne gi god verdi i tiden fremover.

Kolasinac (5.1) har to målgivende på de siste tre, og er ofte involvert i motstanderens boks. Har to veldig fine kamper før programmet snur, men kan være aktuell for de som ser etter et kortsiktig alternativ.

kolasinac

Midtbane

Skudd totalt siste fire runder:

 1. Pogba – 17
 2. Salah – 15
 3. Son – 14

Skudd i boks siste fire runder:

 1. Mane – 12
 2. Pogba – 11
 3. Salah – 9

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Gross – 19
 2. Moutinho – 13
 3. Willian, Maddison, Milner – 11

Touch i boks siste fire runder:

 1. Salah – 36
 2. Sterling – 33
 3. Hazard – 29

Mane (9.6) er Liverpools formspiller med scoring i fire på rad, mens Salah (13.6) også har gode tall. Med sykdomsproblemene unnagjort og flere på vei tilbake fra skade, frister Liverpools angrepsduo fremover – spesielt fordi laget som nevnt har kamp hver runde i tiden fremover. Mané har gitt best verdi for pengene i det siste, mens Salah fortsatt er det tryggeste valget.

Sadio Mane.jpg

Son (8.9) er fortsatt i kjempegod form, og blant aktive lag nærmer eierandelen seg 40%. Møter både Chelsea og Arsenal i løpet av de tre neste, men det trenger ikke være noe hinder for Tottenhams formspiller.

Moutinho (5.4) skaper mange sjanser om dagen, og har hele fem målgivende på de fire siste. Kan være en løsning for de som trenger en billig midtbanespiller på kort sikt, selv om man fort er litt sen til festen om man hopper på toget nå.

Richarlison (6.6) er forsatt eid av en fjerdedel av alle aktive lag. Står uten kamp den kommende runden, og har tøft program ut sesongen. Nå er det på tide å selge brassen. En mulig erstatter til samme pris er Maddison (6.6), og relativt mange blar opp litt ekstra for å sikre seg F. Anderson (7.2). Begge spillere har fint kampprogram og leverer gode kamper om dagen, selv om ingen av dem har fått godt betalt med FPL-poeng siste rundene.

Spiss

Skudd siste fire runder:

 1. Aguero – 17
 2. Jiménez, Rashford – 16
 3. Barnes, Llorente – 14

Skudd i boks siste fire runder:

 1. Llorente, Aguero, Jiménez- 14
 2. Barnes – 13
 3. Rashford, Murray – 10

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Jiménez, Zaha – 9
 2. Firmino, Deeney, King, Mitrovivc – 7
 3. Llorente, Rondón, Vardy – 6

Touch i boks siste fire runder:

 1. Aguero – 35
 2. Llorente – 31
 3. Jiménez – 28

«Forventede mål» siste fire runder:

 1. Aguero – 4.67
 2. Barnes – 4.17
 3. Mitrovic – 2.37

Aguero (11.5) har levert to svært imponerende runder, men uten kamp i runde 27 må vi se andre steder. Lacazette (9.5) er suspendert når Arsenal møter BATE på torsdag, og får dermed godt med hvile før søndagensmatch. På papiret er de to neste kampene ypperlige for Arsenal, og med friske ben tror vi Lacazette kan være en joker.

Llorente (5.7) leverer gode tall, men med tøft program og Kane på vei tilbake har toget gått for Spurs-spissen. Vi ser derimot heller mot Barnes (5.6), som leverte strålende – også i runden som gikk. Frister ikke nevneverdig før Spurs-kampen er unnagjort, men på lang sikt virker han å være den beste billigspissen akkurat nå.

Legg inn en kommentar