Fantasytips: Fokus på tre kamper i FPL

Skrevet av Spillstuggun


I denne spalten tar vi en titt på Fantasy Premier League og gir deg gode tips til både selve spillet og odds-spesialer fra våre samarbeidspartnere.

Rundens bytter

Jeg gjør som mange andre, og bygger lag til runde 31 og 33, med “Free Hit” i dobbeltrunden 32 og “wildcard” i runde 34, slik at jeg er godt rustet til dobbelrunden 35.

Jeg har to gratisbytter som jeg bruker denne runden. Det første bytter finner vi i:

West Ham – Newcastle

Felipe Anderson møter et av ligaens kanskje dårligste forsvar og bortelag. Bookmakerne tilbyr ca 2.6 på scoring og 3.0 på målgivende til den lekne brasilianeren.

Jeg henter Felipe inn på laget mitt til denne runden. Sett bort i fra Man. City på Etihad i  runde 28 har han et kampprogram som ser ut som en “grønn eng”. Han har heller ingen «blanks» i runde 31 eller 33.

Jeg har så tro på at Felipe får med seg målpoeng mot et svakt Fulham, at jeg vurderer ham som kaptein denne runden. Da skal det sies at jeg ikke eier Auba eller Son, men vurderer ham opp mot Salah.

Blir det målgivende eller scorer han selv? Jeg helgarderer med spill på over 4.5 FPL-poeng hos Feelbet til 2.0.

Leicester – Crystal Palace

Leicester har et deilig kampprogram fremover, og heller ingen «blanks» i runde 31 og 33.

Ricardo Pereira er en meget spennende spiller i rundene fremover. Han elsker å spille høyt i banen og er ofte ving for Leicester. Han er forsvarsspiller på FPL, det gjør han til et meget attraktivt valg.

velkomstbonus feelbet

Målpoeng eller rent bur? Ja takk begge deler! Her kan man få virkelig fine poengsummer og det beste fra to verdener. Pereira har altså mange måter å plukke FPL-poeng på, og at han får over 2.5 poeng kan du spille på hos Feelbet til 2.00.

Newcastle – Huddersfield

Rafael Benitez’ gutter byr opp tabelljumbo Huddersfield til dans på St.James park lørdag 23 februar. Huddersfield, 11 poeng på 26 kamper. En elendig sesong. Lufta er ute av ballongen og nedrykket nærmer seg. Newcastle henger fremdeles med og Benitez gjør stadige underverker for de sorte og hvite.

Nylige ble stjerneskuddet Miguel Almirón hentet fra MLS-klubben Atlanta United til Newcastle. Den 24 år gamle paraguayaneren noterte seg med pene 13 mål og 11 assist på 37 kamper i 2018 sesongen. Sterkt!

Almirón skal få sin hjemmedebut heiet fram av 50 000 hjemmefans i lørdagsstemning. På motsatt banehalvdel står ligaens dårligste lag. Rammene ligger absolutt til rette for en god debut.

2483493-Screen-Shot-2019-02-07-at-11.52.31-AM

Bookiene er rause, og Feelbet tilbyr i skrivende stund 1.83 i odds på seier til Newcastle. Større mulighet til tre poeng tror jeg ikke den spanske kelneren får denne sesongen, og til den oddsen er jeg nødt til å legge et spill på hjemmelaget.

Mange bookies tilbyr rundt 3.6 på at Almirón scorer. Det synes jeg også er verdt en liten innsats. Til 6.0 og med Burnley hjemme i neste kamp så kan den lekne søramerikaneren også være en fin diff på fantasy.

Newcastles’ Matt Ritchie koster 5.8 på FPL, han tar straffer,cornere og frispark.

Han, og resten av Newcastle, har fint kampprogram fremover og spiller i “blankrunden” 31. Ifølge @BenCrellin på Twitter, er det 55.75% sannsynlighet for at Newcastle også har match i runde 33.

Om du ikke tar risken med å hente inn Ritchie på laget så kan du allikevel være med på moroa. Hos Feelbet får du spille på at Ritchie får over 4.5 FPL-poeng til frekke 3.25 i odds.
Det blir mitt tredje og siste spill i denne kampen.

Da har vi altså følgende spill til denne herlige lørdagskampen:

Newcastle til å vinne – 1.83 hos Feelbet
Almiron til å score – 3.6 hos Betfair
Ritchie over 4.5 FPL poeng – 3.25 hos Feelbet

Legg inn en kommentar