Fantasy-gull: Gameweek 28

Skrevet av Henrik Palm Strand


Vi gremmes over en iskald brasilianer, men hyller en topp-kvintet. Her er ukens fantasy-gull:

Forsvar

Skudd siste fire runder:

 1. Chambers – 8
 2. Duffy – 7
 3. Maguire, Rose, Schlupp – 6

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Van Aanholt – 9
 2. Young – 8
 3. Shaw, Trippier – 7

Touch i boks siste fire runder:

 1. Kolasinac – 20
 2. Rose – 16
 3. Duffy, Doherty – 14

Duffy (4.6) er svært farlig på dødball, og med et fint program kan man håpe på både offensive og defensive poeng. Spesielt hjemmekampene er fristende, da Brighton er sterkest på eget gress.

DyuzDbzWoAAjwPV

Shaw (5.0) og United ser stadig bedre ut defensivt, og har ålreit program fremover. I samme prisklasse er Alexander-Arnold (5.2) spennende. Ble hvilt mot United fordi han nylig er tilbake fra skade, men vil spille det meste fremover. Trent er offensiv og tar dødballer, mens Liverpool er gode defensivt og har fint program uten «blanke» runder.

Midtbane

Skudd totalt siste fire runder:

 1. Maddison, Son – 15
 2. Salah – 14
 3. Pogba – 12

Skudd i boks siste fire runder:

 1. Mane, Pogba – 8
 2. Salah, Barnes, Hazard – 7
 3. Paterson, Babel, Gross, Silva – 6

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. Gross – 19
 2. Moutinho – 13
 3. Willian, Maddison, Milner – 11

Touch i boks siste fire runder:

 1. Salah – 31
 2. Sterling – 27
 3. D. Silva – 26

Puel har fått sparken i Leicester, noe som kan få konsekvenser for Maddison (6.6) og Barnes (5.5). Begge har gode tall og flott program uten «blanke» runder, men det kan nok lønne seg å avvente managersituasjonen før man investerer. Om den nye manageren gir dem tillit i en passende rolle kan begge bli spennende.

Gross (6.7) leverer gode tall, og er et annet spennende alternativ i Brighton. To målpoeng på de fire siste, men verdt å merke seg er at han også fikk tre bonuspoeng i 0-0-kampen mot Watford. Det lover godt med tanke på bonuspoeng i tiden fremover.

Felipe Anderson (7.2) fikk mange nye eiere før kampen mot Fulham, men er nå den mest solgte midtbanespilleren før neste runde. Har levert gode prestasjoner, men leverer ikke tall som gjør han til en lovende fantasy-spiller. Møter City borte i neste kamp, og frem til formen snur finnes det bedre alternativer.

Felipe-Anderson-celebrates-scoring-against-Burnley-lead.png

Spiss

Skudd siste fire runder:

 1. Jiménez – 17
 2. Aguero – 16
 3. Barnes – 14

Skudd i boks siste fire runder:

 1. Jiménez – 14
 2. Aguero, Barnes, Rondón – 13
 3. Mitrovic, Lacazette, Zaha, Llorente, Murray – 9

Sjanser skapt siste fire runder:

 1. King – 9
 2. Llorente – 7
 3. Jiménez, Mitrovic, Zaha – 6

Touch i boks siste fire runder:

 1. Aguero – 32
 2. Lacazette – 31
 3. Jiménez – 25

«Forventede mål» siste fire runder:

 1. Aguero – 4.56
 2. Barnes – 4.06
 3. Jiménez – 2.87.

Jiménez (6.8) leverer strålende tall, og mange mål. Fire mål på de fire siste lover svært godt før møter med Huddersfield og Cardiff. Bør være en selvskreven mann på de fleste fantasy-lag nå.

I likhet med Jiménez er både Rondón (5.8) og Barnes (5.6) i deilig form, og det er lite som skiller de to sistnevnte. Barnes har fått hakket flere poeng de siste fire, mens Rondón har et litt bedre kampprogram, men begge to er strålende alternativer til en lav pris.

Zaha (6.7) skinner som en sol om dagen. Trives best når han spiller sammen med en spiss, og dermed lover det godt at Batshuayi (6.5) er inne på laget. Møter United hjemme i neste kamp, men Zaha liker seg godt mot topplag.

Agüero (11.5) må naturligvis også nevnes. Hat-trick i to hjemmekamper på rad er helt rått, og tallene er også gode. Spilte riktignok 120 minutter i ligacupfinalen søndag, så vi anbefaler å følge med på nyheter og Guardiolas pressekonferanse frem mot deadline, i tilfelle Jesus blir foretrukket på onsdag. På lengre sikt er det derimot trygt å stå med Agüero, som utenom «blank» i 31 har et strålende program i vente.

Legg inn en kommentar