Fantasy-nytt: Gameweek 34

Skrevet av Kenneth Baraas (@FantasyPLNorge)


Brighton-oppdatering, Solskjær-rotasjon og konkurranse på topp hos Arsenal.

Vi har samlet sammen det viktigste fra rundens pressekonferanser. Dette er de siste nyhetene fra de engelske klubbene:

Arsenal

Midtukekamp

Aubameyang
Emery: «The first reason [he was benched] is because he had a small problem and he has taken antibiotics for his illness. That’s the main reason he didn’t start those two matches. For tomorrow, he’s getting better and can start or can play after.» – Fantasy Scout

fansbet velkomst

Lacazette ble byttet av i det 67. minutt på stillingen 2-0. Det kan muligens tolkes som et tegn på at franskmannen er tiltenkt en startrolle i bortekampen mot Watford. Aubameyang har startet de to siste ligakampene på benken, men med 29-åringen tilbake i fullt slag gjenstår det å se hvordan det vil påvirke spilletiden til Lacazette i tiden fremover.

Bournemouth

Skadenyheter
Howe: «Missing Charlie [Daniels] now for a long period of time. Diego [Rico], unfortunately, rolled his ankle last week right at the end of the game and we will miss him now for [the rest of] the season.» – Fantasy Scout

Bournemouth ser nok en gang ut til å ha tatt den korte turen ned til strandkanten noen hundre meter fra stadion. Skuffet stort i forrige runde og kan ha spilt seg ut av de aller fleste FPL-managere sine planer i sesonginnspurten. Skulle dog King & co. finne igjen formen, kan Bournemouth-spillerne bli gode differensialer i et forholdsvis enkelt kampprogram – dog uten noen dobbeltrunder.

Brighton

Skadenyheter
“Chris Hughton confirms that Pascal Gross and Solly March have trained this morning and will be assessed ahead of Saturday’s match.” – Fantasy Scout

Gross
Hughton: «So as regards the injury itself, he’s fine with the injury. He’s been doing some very good rehab work and trained this morning, which is a real plus. All the decisions [over his involvement] will be around that.» – Fantasy Scout

Brått ble Brighton-spillere høyaktuelle på Fantasy. Med to dobbeltrunder på rad, seiler flere av de blåhvite opp på lista over interessante spillere. Når det gjelder Gross hadde det mest optimale vært om midtbanespilleren hadde noen kamper i beina allerede. Det kan bli i tidligste laget å handle inn Brightons kanskje beste spiller allerede nå.

Cardiff

Skadenyheter

Chelsea

Hudson-Odoi & Emerson
«In my opinion, he needed to rest. In this match, he was out. Emerson was also out. Of course, he is in my mind for the next match but I have to see the last two training sessions.» – Fantasy Scout

Hudson-Odoi og Hazard fikk hvile i Europaligen, og i alle fall sistnevnte er klar til storoppgjøret på Anfield denne runden. Alonso fortsetter å få konkurranse fra Emerson på venstrebacken.

Everton

Skadenyheter
Silva: «Michael [Keane] is OK. He started to work at the beginning of the week with us. Morgan started also with the team, just now Mina has this problem. He has started doing some recovery on the pitch. Let’s see how he can recover the next few weeks.» – Fantasy Scout

velkomsttilbud nordicbet.png

Liverpool

Gomez

Den engelske forsvarsspilleren kan etterhvert skape litt usikkerhet for FPL-managere når det kommer til rullering i Liverpools bakre rekker. Alexander-Arnold har vært delvis skadeutsatt denne sesongen, og med fullt kjør i både liga og cup er det ikke sikkert høyrebacken kommer til å spille alt av kamper.

Manchester City

Bernando Silva & Zinchenko
Pep Guardiola: “They are better. We’ll see if they can play tomorrow. I don’t know if they are fit for Sunday.»

Flere frykter den berømte Pep-ruletten i sesonginnspurten. De lyseblå virker å ha en stort sett skadefri tropp som gjør øvelsen for oss FPL-managere enda vanskeligere

Manchester United

Skadenyheter

“Solskjaer says that Ander Herrera remains out, while it looks unlikely that Nemanja Matic and Alexis Sanchez will be fit to face West Ham.” – Fantasy Scout

Rotasjon
Solskjaer: «I’ve still got options to rest one or two. We had players on the bench on Wednesday night like Jesse [Lingard] and Anthony [Martial] that normally start games. There will be a couple of changes.» – Fantasy Scout

Litt ulike utfordringer for Solskjær. Flere FPL-managere står med dilemmaet om man skal ha Manchester United-spillere på et eventuelt wildcard eller ikke. Et beinhardt returoppgjør venter mot Barcelona, og faren for rullering er absolutt til stede i hjemmekampen mot West Ham.

Newcastle

Skadenyheter

Southampton

 

Skadenyheter
Hasenhuttl: «We have Ingsy back. Lemina is still injured, he can’t train with the team. Jannik didn’t have any problems [after returning in the Liverpool game]. The rest, apart from the long-injured players like Obafemi, are in the group.» – Fantasy Scout

Southampton er et annet lag som er på radaren til flere før dobbeltrunden i Gameweek 35. Ifølge Hasenhüttl virker de mest interessante FPL-alternativene som tilgjengelige og klare til dyst.

Tottenham

Kane


Spurs confirm that Harry Kane (ankle) is continuing assessment and unavailable for selection, while Dele Alli (hand) is being assessed ahead of tomorrow’s match against Huddersfield.” – Fantasy Scout

Alli
Pochettino: «We need to assess him this afternoon and tomorrow and take the decision. To be honest, I am not too optimistic. He broke his hand in two parts. I am not too much optimistic about tomorrow, I am more optimistic to be available for Man City.« – Fantasy Scout

Skadenyheter
“Serge Aurier (hamstring), Eric Dier (hip flexor) and Erik Lamela (hamstring) are continuing on-field rehab and remain sidelined, while Vincent Janssen (ankle) is expected to return to training next week.” – Fantasy Scout

Skaden til Kane endevendte all wildcard-planer, og var trolig også en fordel for de som allerede har brukt sitt wildcard. Trolig er Alli også ute. Det betyr at andre i Spurs-laget må ta ansvar, og flere ser til midtbaneduoen Eriksen og Son – sistnevnte er også et godt kapteinsalternativ denne runden. Sørkoreaneren så ut til å ha noen små skadeproblemer mot slutten av kampen mot Manchester City i midtuken. Dog ble han ikke nevnt på pressekonferansen som forhåpentligvis tyder på at Tottenham-yndlingen er spilleklar mot Huddersfield.

West Ham

Skadenyheter

Pellegrini fulgte opp med å fortelle om en skadefri tropp med unntak av de ovennevnte.

Det var de mest aktuelle nyhetene fra ukens pressekonferanser. Send gjerne inn dine tanker om runden til FantasyFans på Twitter.