4 spillere du bør kjøpe til Fantasy Premier League

Anders L. Fosse

Ny deilig FPL-sesong nærmer seg. Her er fire spillere vi mener går under radaren, som du kan vurdere til ditt lag, for å få den ekstra boosten du trenger fra start.

Martin Montoya (4.5m)

Glem Ryan, Dunk, Duffy og Webster! Montoya er veien inn i Brighton-forsvaret i år. I fjor var det Wolves-Doherty på vingbacken til bare 4.5 alle snakket om. I år kan det bli Montoya som inntar denne rollen. Laget fra sørkysten har et veldig fint program fra start, og har i tillegg spilt mye 3-4-3, med Montoya som en del av fireren på midten. 28-åringen fikk bare ett målpoeng i fjor, men har spilt langt høyere i banen til nå i pre season, og har i tillegg hatt et skudd i tverrligger. Her er det potensielt veldig god verdi, og en spiller du kan starte i mer eller mindre alle kamper hvis Brighton beholder denne formasjonen. Eierandel på kun 0.3 prosent.

avlang banner 100 600 norgesspill

Frédéric Guilbert (4.5m)

Mange snakker om de dyre forsvarsspillerne før denne sesongen, og da er det mange av de litt billigere variantene som blir glemt. Kun 0.4 prosent har valgt franskmannen til Aston Villa, som har vært brennhet denne sommeren. Tre målgivende pasninger og kun tre baklengsmål på fem kamper lover svært bra før den kommende sesongen. Aston Villa har forsterket seg mye i løpet av overgangsvinduet i sommer, og hvis kombinasjonene mellom spillerne sitter fra start av så kan det bli mange poeng på flere av dem, blant annet denne høyrebacken. Er svært offensiv og har i tillegg en veldig god innleggsfot, som kan føre til en god del målgivende innlegg når Aston Villa stiller med en 1.91 meter høy brasilianer på topp.

guilbert

Anthony Martial (7.5m)

Selv om United-spillere ofte er blant de mer populære valgene, med fans over hele verden, er det bare 4.5 prosent som har kastet seg på Martial-toget. Merkelig, synes vi. Ingen United-spiller har spilt mer i pre season enn franskmannen (339 minutter), og veldig mange av disse har vært som spiss. To mål og en assist har det blitt, på et United-lag som er ubeseiret denne sommeren, og ser mye skarpere ut enn hva de gjorde mot slutten i vår. At Martial er en million billigere enn to av sine lagkamerater, Rashford og Pogba, har nok veldig mye med at spilletiden hans tidligere har vært nokså usikker. Nå som han er mer eller mindre nailed er det liten tvil om at mange vil kaste seg på Martial tidlig, med et United-lag som har fine kamper etter åpningen mot Lampards Chelsea.

Les våre analyser av ALLE 20 lag før Fantasy PL-sesongen starter HER

Che Adams (6.0m)

Etter at Hassenhüttl ble ansatt i Southampton i fjor vinter snudde alt for de rød-hvite, og plutselig skulle alle ha Redmond og andre offensive Saints-spillere. Nå i sommer har det vært forsvinnende få “drafts” med dem, av det vi ser i “Twitter-ringen”. Selv om det alltid er en risiko å ta inn uprøvde PL-spillere er det vanskelig å ikke la seg imponere av Che Adams. Tre mål og tre assists på kun 198 minutter i pre season lar seg høre for mannen som hadde 22 mål i Championship for Birmingham (som endte på 17. plass!) i fjor, ikke særlig mange færre scoringer enn langt mer omtalt Pukki. Greit program i starten og et mulig røverkjøp.

 

adams.jpg