Fantasyspeideren: Fire anbefalte kjøp til runde 23

Espen Nesse

Endelig er vi tilbake med Fantasyspeideren! Herfra og ut skal vi levere deg ferske tall og anbefalinger foran hver eneste runde i Eliteserien. Foran runde 23 er det midtbanen som er i fokus. Med opp imot ti gode valg på midten, er det på tide å kvitte seg med Eikrem? 

Fire anbefalte kjøp

Det blir en “midtbanespesial” dette her. Fire av fire anbefalinger kommer fra midten, og det vil bli uten å nevne Zlatko Tripic 6.3m, Håkon Evjen 6.4m og Samuel Adegbenro 9.9m. Disse gutta er vesentlige å ha med videre, noe som betyr at du kun kan plukke to av følgende fire:

Mikkel Maigaard – 6.1m

For en fantastisk frisparkfot på dansken. Ikke bare kan han sende ethvert frispark i krysset, men han kan også prikke pasninger og innlegg på mesterlig vis. Man skulle ikke tro at Maigaard har sin debutsesong i Eliteserien, og at han “bare” kommer fra OBOS-ligaen og Raufoss. Det han viste i Raufoss i vår var det også høy klasse over, ni mål og tre assist tok han med seg før overgangen. På syv kamper har det nå blitt fire målpoeng, og med et Godset-lag i nød, tror vi han pøser på med enda mer.

Ikke det enkleste programmet for Godset, men når man nærmer seg slutten av sesongen lever hver kamp totalt sitt eget liv. Førstkommende kamper er dog noe bedre:

Odd (H)
Mjøndalen (B)
Lillestrøm (H)
Haugesund (B)

 

Amahl Pellegrino – 7.0m

En fantastisk signering av Christian Michelsen og KBK. På fire kamper har han scoret like mange mål. Fantastisk medtak og avslutning mot Brann i helga, og dette er nok ikke kortvarig. Vi synes Pellegrino passer perfekt inn i Kristiansundfotballen, først og fremst med sin defensive solide innsats. Kanskje ikke noe å snakke om fantasymessig, men her kan han i alle fall skaffe seg bonuspoeng fra ekspertkommentatorene. Offensivt kan han bekle både ving og midtspiss, men det er på venstrekanten han har briljert hittil i KBK-drakten. Fem nøkkelpasninger, fjorten skudd og et flust av innlegg er fasit hittil.

pellegrino.jpg

KBK fortsetter jakten på å forbedre tabellplasseringen sin nok en sesong. Ble nummer fem sist, og kan med minst fem seire de siste åtte slå fjorårets poengfangst! Neste fire:

Haugesund (H)
Tromsø (B)
Rosenborg (H)
Viking (H)

risikofritt norge.png

Emil Bohinen – 4.9m

Unggutten har tatt Eliteserien med storm, og ser nå ut til å være Stabæks viktigste mann. Når vi ser han spiller oser det selvtillit og ballkontroll. Han har en egen evne til å forstå spillet, og viser stadig et enormt overblikk. Dette vil resultere i flere assists, og selvsagt bonuspoeng! Åtte nøkkelpasninger siste tre, og fem målpoeng siste fem er gode tall å vise til. Dette har da vært mot lag som Molde, Rosenborg og Bodø Glimt. Kanskje landets tre beste lag om dagen. Han er også sikker fra krittmerket, og vil nok få flere muligheter derfra. Programmet til Stabæk er kanskje Eliteseriens beste til sesongslutt. Odd er eneste motstander fra topp fire, og det på hjemmebane. Likevel er det som presisert tidligere noe helt annet når vi nærmer oss slutten av sesongen, har laget tatt ferie eller kjemper de enda i en av endene av tabellen? De neste fire er absolutt ikke enkle, men Stabæk og Bohinen trenger noen seire til.

Sarpsborg 08 (B)
Viking (H)
Vålerenga (B)
Odd (H)

 

Eirik Hestad – 9.0m

Den skalla, men skjeggete 24-åringen fra Aureosen i Molde er endelig tilbake i form. I fjor var det stadig snakk om å få han inn på landslaget, men i det siste har det vært stille. Med tre scoringer på tre kamper melder han seg nå på igjen. Fem skudd og fire nøkkelpasninger på de få minuttene han har fått de siste fire. Heldigvis har han to fulle kamper på rad nå, og ser nailed ut i Moldelaget.

hestad

Vi anbefaler altså å gå uten Magnus Wolff Eikrem. Med alle disse mulighetene på midten ser vi nå sjansen til å kvitte oss med den tidligere poenggarantisten. 0-2-1-2-2 er ikke holdbart. Nå må han stå over mot LSK før Brann, FKH og Rosenborg venter. Er nok fin å hive inn igjen til de siste fire rundene.

Husk frist kl. 17 på lørdag. Legg også merke til at det spilles kvartfinaler i cupen denne uka. Verdt å følge med på.