Fantasyspeideren: Runde 25 i Fantasy Eliteserien

Espen Nesse

Landslagspausen er over, og endelig kan vi fokusere på sluttspurten i Eliteserien. Vi gir deg våre anbefalinger før runde 25. 

 

Anbefalte kjøp

Philip Zinckernagel

Nevnt tidligere, og nevnes igjen. Bodø Glimt har overlevd tapet av Layouni, og kan enda hente hjem gullet. Med Eikrem ute, en iskald Adegbenro og rotasjonsutsatt Tripic bør det være plass til dansken. Super kamp nå hjemme mot Mjøndalen før det blir litt vanskeligere mot slutten. Fine hjemmekamper, men med Lerkendal, Brann- og Aker Stadion gjenværende blir det tøft på tur.

Ti skudd siste to, da inkludert storkampen hjemme mot Tromsø. Er på cornere, og er mye mer involvert etter salget av Layouni. Troa på mer fra dansken.

 

Martin Samuelsen

To enorme kamper på rad kan ikke gå forbi usett. Vist sine kvaliteter i to tøffe matcher mot hhv KBK og Rosenborg. Nå venter en enda tøffere oppgave på Aker Stadion, men er Samuelsen virkelig tilbake nå? Han fikk tross alt spilletid på landslaget hvor han gjorde sine saker bra.

Har levert tre store sjanser de siste to kampene, og endelig fått flere minutter. Spiller nok nærmere 90 de neste kampene også, og er et spennende diffevalg.

 

Birk Risa

Nei, vi velger ikke bare spillere som scorer mål. Risa med en strålende scoring mot Vålerenga i siste spilleminutt, men det er ikke målene vi henter han for. «Poteten» som spiller spiss på landslaget, men forsvar for klubblaget er en svært offensiv anlagt spiller. Med Espen Ruud ute er det Risa som blir det soleklare valget i Odds forsvar.

Norges beste mot Nederland med to skapte sjanser og ellers gode innvolveringer tross en tøff match. Har sørget for alle sine fire målpoeng denne sesongen i løpet av de siste seks kampene. Flott program for Odd som også har en tredjeplass å forsvare. Spiller nok samtlige kamper tross cupspill.

 

Alexandre Letellier

To nuller på rappen for Geir Bakkes menn. Endelig har Sarpsborg løst forsvarsgåten, og det har etablert seg en fast firer. Thomassen, Urvik, Gunnarsson og Ødegaard beskytter målet som voktes av Letellier. Programmet som gjenstår er på papiret kanskje det enkleste av samtlige. Vi tror de blåkledde overlever med god margin og slår godt fra seg på slutten.

Med dette går vi også god for å hente en av gutta i forsvarsfireren, men med Risa, Hedenstad, Bjørkan, Haugen, Haraldseid, Psyche ++, er det kanskje på keeperplassen det er enklest å hente inn en sarping.

Følg oss på sosiale medier – Facebook-gruppe | Twitter

Rundens kaptein 

 

Runden for dobbel kaptein?

Hvis du enda har den chipen igjen mener vi dette kan være runden å bruke den på. Derfor presenterer vi fire kapteiner i rangert rekkefølge:

Håkon Evjen

Vårt førstevalg er Håkon Evjen. Vi husker alle det spektakulære målet på overtid mot Mjøndalen i våres. Unggutten har dermed gode minner fra oppgjøret mot bruntrøyene, og ønsker nok å bevise enda mer før turen går til Nederland.

Leke James

FKH har kommet seg opp på beina igjen etter en grufull periode. Nå er Horneland slått, semifinale nådd og positiviteten på topp. Likevel er Molde overlegne i Eliteserien, og på hjemmebane vet vi at Molde scorer. James er vår visekaptein.

Torgeir Børven

Børven er alltid et alternativ. Han har vist gode takter på bortebane i det siste, og kanskje det er her han skal slå til i de siste kampene. Ett mål siste fire hjemme, men tre mål siste tre borte. Fullt mulig å gi bindet til toppscoreren.

Philip Zinckernagel 

Glimt – Mjøndalen. Her skal gutta fra Bodø være overlegne. Vi har skrevet nok om Zinckernagel, og selvsagt er han et mulig valg. Trenger du å hente poeng må du kanskje gå denne veien?

Det var det vi hadde for denne gang. Neste gang håper vi å utvide artikkelen med dypere innsikt og mer statistikk. Til den gang, lykke til med runden!