Fantasyspeideren: Runde 27 i Fantasy Eliteserien

Fire lag skiller seg ut i bunn, Rosenborg melder seg på i kampen om bronsen og Glimt sniker seg innpå Molde. 

Vi er klar for nok en deilig runde i Eliteserien, og nå drar det seg virkelig til. Vi går gjennom det viktigste for runden som kommer, og starter først med en plan for deg som har igjen «chips».

Først ut: Spissrush. Dette er en chip som trolig med stort hell kan kjøres allerede denne helgen, selv om det er noe mange liker å bruke i siste runde – hvor det tradisjonelt sett er mye mål.

Følg oss på sosiale medierFacebook-gruppe | Twitter

 

  • Bjørn Maars Johnsen

 

Med Søderlund ute er Johnsen sikret en startplass, og mest sannsynlig 90 minutt. Mot et skranglende Godset som kun har holdt nullen mot tabellnaboene Ranheim og Tromsø i de siste vel tyve kampene vet vi at trønderne scorer. Nå er Hornelands mannskap bare poenget bak Odd, og kan dermed sikre seg Europaspill også neste år. Johnsen er kanskje Eliteseriens beste spiss!

  • Leke James og Torgeir Børven er ganske selvforklarende. Levert sesongen gjennom, og ser aldri ut til å stoppe. Hjemme mot KBK og Mjøndalen lukter det mål på spydspissene.

 

  • Victor Boniface

 

Fint joker-alternativ. Endelig er han igang igjen etter skadeavbrekket.

Det finnes mange alternativer. Her er noen:

  • 28 med Børven (SKB borte), James ( Godset ) og Lehne Olsen (Stabæk hjemme) / Ohi (Godset hjemme).
  • 29 med Børven, James og Boniface/Lehne Olsen
  • 30 med tre luringer i det som alltid er en ellevill runde. Her blir valget farget av status før siste runde. Lag som har mye å spille for, kjører gjerne alle mann frem i angrep. Mange bruker med hell chip her.

 

To kapteiner

Et lite omtalt tema, da de fleste har spilt chipen. Likevel står noen igjen uvitende til når den bør brukes. Igjen synes vi kommende runde er spennende.

Maars Johnsen og enten Leke eller Børven smaker det fugl av. Har gode odds for målpoeng og vi tror på gode runder for disse gutta.

nordicbet avlang spill på esn.png

Rik onkel

Lite fungerende når pengene uansett strekker til, men «Free Hit» funksjonen er enda verdifull. Denne bør, enkelt sagt, brukes i runde 29 eller 30, når vi vet samtlige lagoppstillinger før deadline. Vi kommer tilbake til senere runder – når det blir mer aktuelt.

Anbefalte kjøp

Amahl Pellegrinos hat trick overbeviser oss ikke nok til å anbefale kjøp, men for all del, behold!

Fin flyt og god form, kan selvsagt fortsette «i 100», men vi tviler på det er mannen å satse på fremover. Toget har gått, er våre famous last words … Men vi har andre spennende kandidater:

Andreas Hanche-Olsen

Det er bare så rått det Stabæk driver med om dagen. Fire nuller på rappen, og nedrykksstriden så og si borte. Hanche-Olsen leder forsvaret på en overbevisende måte, noe som har resultert i seks bonuspoeng på disse fire kampene. 22-åringen er ingen voldsom poengsanker offensivt, men har bevist at han kan stange inn noen mål på corner.

Vi anbefaler Hanche-Olsen først og fremst på grunn av Stabæks fine program og gode form. Det er nullene og bonuspoengene vi er ute etter her!

 

Kristoffer Haugen   

Da var den skumle bortekampen mot Rosenborg unnagjort, og dermed står vi igjen med tre hjemmekamper og èn bortekamp mot enklere motstand.

KBK og Godset venter på Aker Stadion i de to neste kampene, og det er her Molde skal avgjøre ligagullet. Med seier i disse kampene, og et eventuelt Glimt-poengtap er gullet i boks.

Kristoffer Haugen har etter skadeavbrekket vist at han er den mest offensive og angrepsvillige backen i Molde, til tross for back-kollega og navnebror Haraldseids gode sesong.

Hva gjør du denne runden? Kom med tilbakemelding til oss på Twitter (@fantasyfans) og hiv dere inn i diskusjonen.