Fantasy-nytt: Gameweek 29 i Fantasy Premeir League

Skrevet av Tore Haugen Bakke

FantasyFans oppdaterer deg på siste nytt før runde 29 rundt skader, suspensjoner og mer.

Følg oss på sosiale medierFacebook-gruppe | Twitter

Arsenal

Arteta sier at Torreira er ute med en ankelskade, og er sendt til en spesialist. Kolasinac er tilbake i trening i enden av mars. Cedric er tilbake i løpet av neste uke, mens Tierney er i full trening.

 

Aston Villa

Smith sier at McGinn trolig er tilbake i troppen til neste gameweek mot Chelsea. (#GW30). Det betyr at Grealish har ristet av seg skaden.

 

Les mer: Kapteinsvalg for Fantasy Premier League Gameweek 29


 

Bournemouth

Howe sier at Brooks, Danjuma og Mepham er ute med skade. L.Kelly er tilbake i full trening. Harry Wilson står over siden han ikke kan møte klubben han er lånt ut ifra.

 

Brighton

Potter sier at Izquierdo er skadet, mens resten av troppen er frisk.

 

Burnley

Dyche sier at Barnes er tilbake i full trening, men trenger mer trening før han er klar for spill. Gudmundsson og Lowton er ute med skade.

 

Chelsea

Lampard sier at han håper på at Abraham vil være tilbake før slutten av måneden. Kovacic og Hudson-Odoi er ute med skade, samtidig som Willian er usikker før helga. Pulisic og Loftus-Cheek er i opptrening og har spilt en treningskamp denne uke. Det tar litt tid før de er 100% kampklare.

 

Crystal Palace

Hodgson sier at Tosun er sendt tilbake til Everton for å behandle kneskaden sin.Tomkins, Schlupp og Sakho er alle tilbake fra skade ifølge Hodgson.

 

Everton

Ancelotti sier at Digne er tilbake fra skade. Coleman er skadet og vil være utilgjengelig i minst 2 kamper. (4-6 uker rapporteres det fra Irland sjef Mick McCarthy)

 

Leicester

Rodgers sier at Vardy er tilbake på fredag, og spiller nok kampen på mandag. Chilwell er usikker pga hamstringen.

vardy

 

Liverpool

Klopp sier at Alisson har fått en hofteskade på trening og spiller ikke mot Bournemouth. Henderson står over i helga, men er trolig tilbake til kampen mot Atletico. Keita er i trening, og kan spille.

 

Manchester City

Pep sier at De Bruyne har en skulderskade, og KAN være usikker til helga. Veldig mange forskjellige rapporter, og denne er tøff. Pep sier også at Foden kommer til å få spilletid i helga. Kampen kommer for tidlig for Sane.

 

Manchester United

Solskjær uttaler at Maguire sliter med en ankel, men blir kanskje klar til helgens kamp mot City. Wan-Bissaka og James sliter med noen småproblemer, og er også usikre til helga. Solskjær er dog positiv at alle tre kanskje spiller.

 

Newcastle

Bruce har fortalt at Saint-Maximin er OK. Manquillo har stive muskler, men Bruce regner hele troppen som frisk inn mot helga.

 

Norwich

Farke sier at Tettey og Pukki er OK. Zimmermann er tilbake i trening, og vil bli vurdert. Klose er tilbake i trening, men spiller ikke i helga.

 

Sheffield United

Wilder klar på at Stevens og Fleck er tilbake fra skade, og er kampklare.

 

Southampton

Hasenhüttl sier at Smallbone er syk, mens Armstrong fikk en hjernerystelse sist helg og er også usikker. Djenepo er tilbake. Ings er tilbake og starter etter å ha blitt hvilt.

 

Tottenham

Mourinho oppdaterer med at Kane, Sissoko og Son er ute med skade. Lloris er tilbake i full trening igjen og er aktuell for helgens kamp.

 

Watford

Pearson sier at Deulofeu og Janmaat er ute med skade. Resten av troppen er friske.

 

West Ham

Moyes sier at Soucek trolig spiller, mens Yarmolenko står over.

Wolves

Nuno uttaler at Traore er frisk til kampen mot Brighton. (Så spørs det hvor lenge skulderen hans holder) Gibbs-White og Jonny står over.