Eliteserien Fantasy: Tips, kjøp og kapteinsvalg (runde 3)

Jonas Hoff Tangen

Kampene kommer på løpende bånd om dagen, og man rekker så vidt å fullføre en runde før den neste er i gang. Det er nå man får se hvem som har brukt den ufrivillige korona-pausen riktig, og hvem som har slurvet på forberedelsene. 

Følg oss på sosiale medier: TwitterFacebookFacebook-gruppe

Tre anbefalte kjøp

Leke James – 12.0 millioner

Etter en frisk start mot Aalesund ble han sendt av banen etter to gule kort. Sonet i  hjemmeseieren mot Rosenborg, men er nå tilbake mot Start. Molde har en overlegen stall i eliteseriesammenheng, og ser ut til å takle de hyppige kampene bra. Skaper flust med sjanser, og møter et Start-lag som slapp inn to mål mot både Sandefjord og Strømsgodset. Sitter man på en mann som Torgeir Børven, er dette et bytte som bør prioriteres.

Etter midtukens kamp mot Start, venter en spennende rekke av kamper for fjorårets seriemester:

Runde 4 – Stabæk (H)
Runde 5 – Kristiansund (B)
Runde 6 – Mjøndalen (H)
Runde 7 – Haugesund (B)


 

Luc Kassi – 6,0 millioner

Var en populær mann i ”fantasy-miljøet ” gjennom vinteren, men en skade rett før sesongstart gjorde at flere gikk andre veier i den første serierunden. Det var nok dermed ergerlig for mange å se Luc Kassi levere såpass godt allerede i den påfølgende runden, men det er nok bare å svelge stoltheten og hoppe på så tidlig som mulig. Stabæk har et varierende kampprogram, men sesongen så langt har vist oss at alle kan slå alle.

Yllidren Ibrahimaj  – 7,0 millioner

Det har blitt en tøff sesongstart på Viking, med tap mot både Bodø/Glimt og nå sist mot Brann. Startet positivt i seriepremieren, men kollapset etter pause. Stavanger-laget er nok revansjelystne før hjemmekampen mot Mjøndalen, og Yllidren Ibrahimaj er en delaktig mann i dette laget. Slo en flott corner i seriepremieren som førte til mål, og nettopp dødballene gjør han spennende.


 

Differential

Oliver Edvardsen – 6,5 millioner ( 1,8%)

Kom som et friskt pust på høstsesongen i fjor, og en mann som ikke er redd for å snakke høyt om kvalitetene sine. Etter en målløs seriepremiere mot Mjøndalen, løsnet det offensive spillet borte mot Vålerenga.

Møter Sandefjord som klarte å holde på den defensive strukturen mot Odd, men som begynte å slå sprekker hjemme mot Start. Raske Oliver Edvardsen kan dermed vise seg som en nyttig spiller mot slitne bein.

nordicbet avlang spill på esn

Rundens kaptein

Leke James – 12.0 millioner

Når Bodø/Glimt skal møte Rosenborg til en tøff kam på Lerkendal, velger vi å se til Molde og Leke James. Stod over i helgen grunnet karantene, og stiller dermed frisk og uthvilt til kampstart onsdag. Tredje kampen på en drøy uke for nyopprykkede Start, og rotasjon og slitne bein gjør at Molde-kampen kan bli krevende.