Dette topplaget har enklest program i innspurten av Premier League

Nå gjenstår det kun gjenstå 30 kamper og tre FPL-runder igjen. Da er det greit å ha oversikt over hvilke lag som møter enklest motstand i de tre kampene. Sitter du for eksempel med en ‘chip’ du ikke har brukt, eller vil gjøre flere bytter før de tre rundene kan det være greit å lese denne artikkelen.

Vi har sett på de gjenstående kampene til Livrpool, Man City, Chelsea, Man Utd, Leicester, Arsenal, Tottenham og Wolves.

Liverpool

De røde har allerede vunnet tittelen, og har tapt flere poeng på de siste seks kampene enn de gjorde i de første 29 kampene. De har et tøft program ut sesongen (tykk tekst betyr hjemmekamp og tabellposisjon i parentes):

1-2 Arsenal (9)
Chelsea (3)
Newcastle (13)

salah 2020

Med to tøffe kamper og kun en poengrekord å spille for finnes det muligens bedre alternativer i Fantasy Premier League ut sesongen. Mohamed Salah jaktet toppscorer-tittelen, men etter helgens runde er han nå fire mål bak Jamie Vardy, så motivasjonen er kanskje ikke på topp.


 

Man City

Nok et lag som ikke har noe å spille for i de resterende tre kampene. De vil etter alle solemerker få andreplass, og spiller semifinale i FA-cupen mot Arsenal til helgen. Allikevel bør de kunne plukke greit med poeng da de er det laget som møter flest bunnlag. Samtidig har de også en bred stall med høy kvalitet.

2-1 Bournemouth (18)
Watford (17)
Norwich (20)

de bruyne 2020

Her er det sannsynligvis fortsatt mye å hente i form av fantasypoeng, men det gjelder å velge riktige spillere, for det er stor fare for rotasjon.


 

Chelsea

Etter mandagens nyhet om at Man City ikke ville bli utestengt fra Champions League, vil avslutningen på sesongen være ekstra viktig for Chelsea. Man Utd jakter en topp 4-plassering, og er i storform. Det betyr at kampen mot nettopp Man Utd i FA cupen til helgen blir mindre viktig enn først antatt.

1-0 Norwich (20)
Liverpool (1)
Wolves (6)

tammy

Norwich på Stamford Bridge skal være tre poeng, men så møter de Liverpool borte og Wolves hjemme. Sannsynligvis blir de nødt til å slå Norwich og Wolves for å sikre en Champions League-plass. Kanskje greit å selge unna Chelsea-spillere etter gameweek 36?


 

Leicester

Formen til Leicester siden vinteren har vært grusom. På de 15 siste kampene har de fire seiere, og kun 17 poeng. Et ydmykende 1-4-tap mot Bournemouth i helgen gjorde ikke sakene noe bedre, og nå blir det vanskelig å beholde CL-plassen.

2-0 Sheffield United (7)
Tottenham (8)
Man United (5)

Om de får med seg greit med poeng i de to kampene mot Sheffield United og Tottenham kan de sannsynligvis avgjøre dette selv på hjemmebane mot Man Utd. Jamie Vardy har funnet scoringsformen igjen og blir uhyre viktig i innspurten.


 

Arsenal

En tøff kamp mot seriemesterne venter i midtuken før to enklere kamper venter, og forhåpentligvis for The Gunners så har disse to lagene allerede fått skjebnene sine forseglet med tanke på nedrykkskampen.

2-1 Liverpool (1)
Aston Villa (19)
Watford (17)

Om du vurderer å hente inn spillere fra Arsenal er det nok lurt til å vente til gameweek 37 da Arsenal ikke har slått Liverpool på ti kamper.

 


 

Få med deg siste episode av vår Eliteserien Fantasy-podcast

Wolves

Sjansene for å spille i Champions League neste sesong er små, men de må fortsatt kjempe om Europa League-plassene. De to første kampene er mot lag som ikke har noe å spille for, men å spille borte mot et Chelsea-lag som har alt å spille for på bortebane blir tøft i siste runde.

1-1 Burnley (10)
Crystal Palace (14)
Chelsea (3)

rui patricio


Man Utd

Ligaens formlag med syv seiere og tre uavgjort på de siste ti kampene. Kun Man City har scoret flere mål (26) enn United med sine 23 i denne perioden. Nå er sannsynligheten for topp 4 svært høy. Det som så ut som en umulig oppgave i vinter kan nå bli realisert takket være et glimrende angrepsspill.

2-0 Crystal Palace (14)
West Ham (16)
Leicester (4)

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Om du eier en eller flere United-spillere er det nok lurt å beholde disse.


 

Tottenham

På de siste 15 kampene ligger Spurs midt på form-tabellen, og er ikke i nærheten av topp 4 denne sesongen. De kjemper nå om Europa League-plass, og har et overkommelig program med to av disse lagene som ikke har noe å spille for.

3-1 Newcastle (13)
Leicester (4)
Crystal Palace (14)

Om du har Harry Kane eller andre i Spurs-angrepet kan det være greit å beholde disse ut sesongen.


 

Enklest program (oppdatert)

Den samlede tabellposisjonen til motstanderen i parentes. Jo høyere tall jo «enklere» program har laget. Oppdatert for kun de to siste rundene.

1 – Man City (37)
2 – Arsenal (36)
3 – Man Utd (20)
4 – Tottenham (18)
5 – Wolves (17)
6 – Liverpool (16)
7 – Leicester (13)
8 – Chelsea (7)

 

Følg oss fantasyfans ig