5 spillere du bør kjøpe til runde 24 i Eliteserien Fantasy

Johannes Nessa

Runden før landslagsoppholdet er her, og vi ser på fem spillere det kan være lurt å ha på laget nå.

Kasper Junker – 9.5m – 52.4% + Philip Zinckernagel – 9.3m – 57.1%

Mange har dumpet de to populære spillerne i Bodø/Glimt med tanke på skader og dobbeltrunder andre steder. Denne runden møter Eliteseriens beste lag det dårligste laget i ligaen. For de som står uten Junker og/eller Zinckernagel bør det være høy prioritet på å få inn én av dem, og mest sannsynlig også sette kapteinsbindet på en av dem.


Aron Dønnum – 8.6m – 4.6%

For de som har lest de foregående artiklene mine er dette ren repetisjon. Aron Dønnum og Vålerenga er i knallform om dagen. Dønnum kommer til mange skudd, skaper en god del sjanser og er alltid i kampen om bonuspoeng, samt at han mest sannsynlig tar neste straffe. Et veldig fint kjøp for resten av sesongen. Henrik Bjørdal er også et pent alternativ til 7.6 millioner om du mangler penger til Dønnum. Midtbanespilleren har tatt Eliteserien med storm, og plukket med seg seks målpoeng på sine syv første kamper for Vålerenga.


Carlo Holse – 6.3m – 4.5%

Kantspilleren var på vei ut i kulden i RBK, men da Helland måtte av med skade til pause mot Start kom Holse inn, skåret vinnermålet og sikret seg to bonuspoeng. Med Helland ute i neste kamp (og muligens flere) ligger alt til rette for at Holse er tilbake fra start mot et svakt Viking-lag til helgen. Står bak mye av det som skjer offensivt i RBK når han er på banen, og tar en god del dødballer. Et pent kjøp om du er på jakt etter en billig midtbanespiller.


Vidar Ari Jonsson – 4.6m – 3.1%

Jonsson fortsetter med solide prestasjoner på høyrekanten i Sandefjord. Forsvarsspiller på spillet, men har stort sett spilt høyrekant i Sandefjord hele sesongen. Han tar i tillegg en del frispark og cornere. Mot Brann sist ble det både mål og to bonuspoeng, noe som gjør at han står med et poengsnitt på seks poeng over de siste syv kampene. Med et pent program i rundene fremover er han et veldig aktuelt kjøp om du trenger en ny forsvarer (som egentlig er en midtbanespiller).

Det er verdt å merke seg at Jonsson er et gult kort unna suspensjon og at han har ved to anledninger blitt tatt av før 60 minutter. Det er også litt spenning knyttet til hvem som eventuelt må vike plass for Rufo, da Harmeet Singh har kommet inn i hans fravær og levert to knallkamper. Mest sannsynlig vil ikke det påvirke Jonsson, samtidig kan det ikke helt utelukkes heller. Det er verdt å ha i bakhodet om du kjøper han nå.