Fantasy-nytt: Skadenyheter før Gameweek 8 (Oppdateres)

Vi gir deg alle de viktige nyhetene fra pressekonferansene til de 20 PL-lagene før Gameweek 8. Skader, suspensjoner, spiller-tilgjengelighet og alt det viktige du trenger å vite før fantasy-runden samlet i én artikkel. Vi oppdaterer artikkelen fortløpende frem mot fristen etterhvert som lagene holder pressekonferanser.

Southampton (v NEW H)

Den store nyheten fra laget fra sørkysten er at Danny Ings (8.5m) er ute i 4-6 uker. Han vil gå glipp av 3-6 kamper alt ettersom hvor fort han kommer tilbake. Hassenhüttl melder også at Ryan Bertrand (5.0m) er skadet, mens Ibrahima Diallo (4.5m) har en lårhøne. Jan Bednarek (4.5m) vil sannsynligvis være tilgjengelig.

Utilgjengelig:

Ryan Bertrand
Sofiane Boufal
William Smallbone
Jake Vokins


 

Brighton (v Burnley H)

Potter melder at klubben har gjort seg ferdig med problemene til Neal Maupay (6.5m), og er klar for å spille igjen. Solly March (5.0m) er usikker til kampen. Alireza Jahanbakhsh (5.4m) har begynt å trene og er i tankene til Potter fremover. Tariq Lamptey (4.7m) pådro seg krampe i kampen mot Spurs og bør være klar til denne kampen.

Utilgjengelig:

Lewis Dunk
José Izquierdo


 

Burnley (v Brighton B)

Sean Dyche sier at Ben Mee (4.9m) endelig er tilbake etter langvarig skade. «Han har en sjanse (til å spille mot Brighton), han føler seg bra og er absolutt skadefri nå».

Utilgjengelig:

Jack Cork
Johan Gudmundsson
Erik Pieters


Les også: Kjøp disse 3 spillerne til Gameweek 8

Sheffield Utd (v Chelsea B)

Innlånte Ethan Ampadu (4.4m) er utilgjengelig mot sin moderklubb Chelsea. Ellers har Wilder ingen nye skader. John Fleck (5.7m) og Lys Mousset (5.8m) er tilbake i trening.

Utilgjengelig:

Ethan Ampadu
John Fleck
Lys Mousset
Jack O’Connell


 

Newcastle (v Southampton B)

Ingen nye skader å melde fra Steve Bruce. Matty Longstaff (4.9m), Paul Dummett (4.4m) og Ciaran Clark (4.5m) er alle klare. Jonjo Shelvey (5.3m), Matt Richie (4.9m), Martin Dubravka (4.9m) og Dwight Gayle (5.9m) er alle fortsatt ute.

Utilgjengelig:

Dwight Gayle
Jonjo Shelvey
Matt Ritchie
Martin Dubravka


Leeds (v Crystal Palace B)

Bielsa bekrefter at Diego Llorente (4.4m) og Kalvin Phillips (4.9m) er utilgjengelig, mens Rodrigo (5.8m) har fått påvist COVID-19 og isoleres. Raphina (5.5m) vil bli sjekket senere før kampen.

Utilgjengelig:

Diego Llorente
Adam Forshaw
Jay-Roy Grot
Kalvin Phillips
Raphina
Rodrigo


Fulham (v West Ham B)

Scott Parker melder at Mario Lemina (4.5m) er «touch and go» med en mindre muskelskade. Ingen andre nye skader i Fulham-laget.

Utilgjengelig:

Aboubakar Kamara
Neeskens Kebano
Terence Kongolo
Kenny Tete


 

Tottenham (v West Brom B)

Mourinho sier i pressekonferansen etter 3-1-seieren over Ludogorets at Giovani Lo Celso (6.9m) har slitt med å komme seg i form fordi han ikke har hatt en ordentlig pre-season, og at han derfor ikke spiller så mye nå. Harry Kane (11.0m) spilte én omgang og scoret ett mål. Son Heung-min (9.6m) ble hvilt og kom inn i det 62.min. Ingen av spillerne ble skadet i kampen.

Mourinho nevnte ikke Serge Aurier (5.2m) som ble skadet i helgen og som stod over her. Sergio Reguilon (5.6m) er syk med influensa og var ikke med til Bulgaria. Intet nytt om han før West Brom, men sannsynligvis ikke frisk til kampen. Japhet Tanganga (4.9m) er tilbake i trening.

Utilgjengelig:

Erik Lamela
Sergio Reguilon
Serge Aurier
Japhet Tanganga


Fredag:

West Ham (v Fulham H)

David Moyes melder at Aaron Cresswell (5.1m) er tilbake i trening og er forventet klar til kampen mot Fulham. Mark Noble (4.7m) er skadet i ribbeinet og vil ikke bli klar. Saïd Benrahma (6.0m) nærmer seg å være kampklar, og vil være i troppen. Michail Antonio (6.2m) er bedre, og håper å ha han tilbake snart.

Utilgjengelig:

Michail Antonio
Mark Noble


Aston Villa (v Arsenal B)

Dean Smith forteller at «Betrand Traore (5.9m) er skadet og vil ikke bli klar til Arsenal, men er tilbake etter landslagsoppholdet». Kortney Hause (4.4m) er «touch and go» for søndag ifølge skade-ekspert, Ben Dinnery (50%). Ellers ingen skadenyheter hos Aston Villa.

Utilgjengelig:

Wesley
Bertrand Traore
Tom Heaton
Kortney Hause


Liverpool (v Man City B)

Jürgen Klopp bekrefter at Thiago Alcantara (5.9m) ikke blir klar til denne kampen. Han forteller også at han ikke er overrasket over hvor godt Diogo Jota (6.4m) har kommet i gang, men nevner ikke noe om hvorvidt han eller Firmino vil starte kampen på søndag. «Joel Matip (5.4m) er tilbake, og har vært i trening i 8-9 dager. Vi får se hva vi gjør med han i helgen»

Utilgjengelig:

Thiago Alcantara
Alex Oxlade-Chamberlain
Fabinho
Virgil Van Dijk


Man Utd (v Everton B)

Man Utd bekrefter at Alex Telles (5.5m) er tilbake i trening i dag etter å vært ute med COVID-19. Ingen skader fra Champions League. Victor Lindelöf (4.9m) er fortsatt usikker og vil bli sjekket i kveld.

Utilgjengelig:

Phil Jones

Eric Bailly


Man City (v Liverpool H)

Pep Guardiola bekrefter at Sergio Agüero (10.3m) ikke spiller mot Liverpool. Ellers er det ingen nyheter å melde fra Man City.

Utilgjengelig:

Sergio Aguëro

Benjamin Mendy

Fernandinho


Wolves (v Leicester B)

Nuno melder at han ikke vil ta en endelig avgjørelse om laguttaket før lørdag og siste trening før Leiceste-kampen. Marcal (4.8m) er tilbake i trening og kan spille denne kampen.

Utilgjengelig:

Jonny Otto


Everton (v Man Utd H)

Ancelotti bekrefter at James Rodriguez (7.9m) er klar til kampen. Han bekrefter også at Jordan Pickford (5.0m) starter kampen. «Alle spillerne er tilgjengelige bortsett fra Fabian Delph (4.9m) og Richarlison (7.8m)» forteller Ancelotti.

Utilgjengelig:

Richarlison
Fabian Delph


Chelsea (v Sheff Utd H)

Lampard sier at Christian Pulisic (8.3m) ikke er klar til å spille. «Han trente på et lavt nivå i midtuken». Kai Havertz (8.4m) er fortsatt syk med COVID-19 og de venter på at han skal bli symptomfri.

Utilgjengelig:

Kai Havertz
Christian Pulisic
Billy Gilmour


Crystal Palace (v Leeds)

Hodgson forteller at Tyrick Mitchell (4.1m), Joel Ward (4.4m) og James Tomkins (4.5m) er ute til kampen mot Leeds. Luka Milivojevic (5,7m) er ute med suspensjon.

Utilgjengelig:

Joel Ward
James Tomkins
Nathan Ferguson
Wayne Hennessey
Connor Wickham
Gary Cahill
James McCarthy


Arsenal (v Aston Villa H)

Arteta sier at det ikke var noen skadeproblemer fra gårsdagens kamp mot Molde.

Utilgjengelig:

Tyrick Mitchell
Calum Chambers
Reiss Nelson
Pabli Mari
Gabriel Martinelli