Fantasy-nytt: Skadenyheter før Gameweek 10 (OPPDATERT)

Tommy Flatby

Vi gir deg alle de viktige nyhetene fra pressekonferansene til de 20 PL-lagene før Gameweek 10. Skader, suspensjoner, spiller-tilgjengelighet og alt det viktige du trenger å vite før fantasy-runden samlet i én artikkel. Vi oppdaterer artikkelen fortløpende frem mot fristen etterhvert som lagene holder pressekonferanser – Kursiv skrift indikerer at spilleren er usikker til kampen.

Newcastle (v Crystal Palace B)

Callum Wilson (6.5m), Matt Ritchie (4.9m) og Jonjo Shelvey (5.3m) er begge kampklare før rundens første kamp. Jamaal Lascelles (4.4m) er derimot et tvilstilfelle før oppgjøret, mens Ryan Fraser (5.7m) må finne seg i å være på sidelinjen i rundt en uke til.

Steve Bruce nevner også at to-tre spillere er i isolasjon på grunn av coronaviruset, men nevner ingen navn.

Utilgjengelig:

Jamaal Lascelles
Ryan Fraser
Dwight Gayle
Martin Dubravka
Paul Dummett
Andy Carroll


 

Crystal Palace (v Newcastle H)

Den største nyheten fra Roy Hodgsons pressekonferanse er at Wilfried Zaha (7.3m) heller ikke spiller denne kampen, som følge av coronasykdom. Ellers er skadesituasjonen uendret for «the Eagles».

Utilgjengelig:

James Tomkins
Luka Milivojevic
Wilfried Zaha
Connor Wickham
Nathan Ferguson
Wayne Hennessey


Les mer: Kapteinsvalg for Gameweek 10

Fulham (v Leicester B)

Ingen nye skader for Fulham, men Kenny Tete (4.3m) er fortsatt ute av spill.

Utilgjengelig:

Terence Kongolo
Kenny Tete
Josh Onomah


Leeds (v Everton B)

Marcelo Bielsa melder at Jamie Shackleton (4.8m), Diego Llorente (4.4m) og Pablo Hernandez (5.7m) er ute. Ellers er det bare de langtidsskadde som ikke er klare for Everton-kampen.

Utilgjengelig:

Jamie Shackleton
Diego Llorente
Pablo Hernandez
Gaetano Berardi
Adam Forshaw


 

Burnley (v Manchester City B)

Sean Dyche melder at det er «usannsynlig» at Nick Pope (5.4m) spiller mot Manchester City, som følge av en hodeskade han pådro seg tidligere i uken.

Jack Cork (5.0m) er fortsatt ikke tilbake fra skade, mens Robbie Brady (5.0m) og Dale Stephens (4.3m) begge er usikre.

Utilgjengelig:

Nick Pope
Dale Stephens
Robbie Brady

Jack Cork


Brighton (v Liverpool H)

Leandro Trossard (6.0m) er tilgjengelig etter sin skade. Solomon March (5.0m) har pådratt seg en liten kjenning, men også han bør være klar. Det er nok ikke tidligere Liverpool-spiller Adam Lallana (6.2m), som «trenger mer tid».

Tariq Lamptey (4.8m) er utilgjengelig, ettersom han ble utvist forrige kamp. Intet nytt om Alexis Mac Allister (5.3m), som har vært ute med coronaviruset.

Utilgjengelig:

Florin Andone
Adam Lallana
Tariq Lamptey
Jose Izquierdo
Christian Walton


West Brom (v Sheffield United H)

Slaven Bilic har positive nyheter å komme med. Forrige uke slet laget med flere coronatilfeller, men det medisinske apparatet har nå fått bukt med smitten. Det betyr at Jake Livermore (4.8m) og Kieran Gibbs (4.3m) snart kan være tilbake, men Bilic melder at én av dem fortsatt ikke er helt i slag, uten å si hvem av de to det gjelder.

Utilgjengelig:

Jake Livermore
Kieran Gibbs
Sam Field


Tottenham (Chelsea B)

Mourinho hadde ingenting å si om skadenyheter etter kampen mot Ludogorets i Europa League, men Gio Lo Celso (6.9m) ble skadet i forkant av kampen og er sannsynligvis utilgjengelig til Chelsea-kampen. Toby Alderweireld (5.4m) ble skadet denne uken og er ute i «To til fire uker» ifølge Mourinho. Erik Lamela (5.8m) er også ute, men kun til neste uke.

Harry Winks (5.2m) og Japhet Tanganga (4.9m) er dog tilgjengelig igjen.

Utilgjengelig:

Toby Alderweireld
Erik Lamela


Arsenal (Wolves H)

Arteta forteller på pressekonferansen etter Molde-kampen at Reiss Nelson (5.2m) kan ta plassen til Willian (7.7m) mot Leeds som er usikker pga skade. David Luiz (5.5m) ble tatt av underveis i kampen, men skal være fin for Leeds-kampen.

Utilgjengelig:

Callum Chambers
Mohamed Elneny
Willian
Gabriel Martinelli
Sead Kolasinac
Pablo Marí
Thomas Partey
Nicolas Pepe


Liverpool (Brighton B)

Klopp sier på pressekonferansen at Jordan Henderson (5.4m) har trent med laget og kanskje vil spille mot Brighton. Ellers ingen skadenyheter fra tyskeren.

Utilgjengelig:

Trent Alexander-Arnold
Joe Gomez
Virgil Van Dijk
Alex Oxlade-Chamberlain
Thiago Alcantara
Xherdan Shaqiri


Sheffield United (West Brom H)

Chris Wilder melder at Lys Mousset (5.8m) er tilbake etter å ha vært ute med skade. Enda Stevens (5.2m) er usikker til kampen på grunn av en mulig skade og annen spiller som Wilder ikke ville nevne.

Utilgjengelig:

Ethan Ampadu
Lys Mousset
Enda Stevens
Jack OConnell


Wolves (Arsenal B)

Nuno forteller at Conor Coady (5.0m) er tilbake igjen. Romain Saïss (5.1m) er fortsatt ute i COVID-karantene. Ellers ingen skadenyheter fra Molineux.

Utilgjengelig:

Romain Saïss
Jonny Otto


Man United (Southampton B)

Solskjær sier at Scott McTominay (4.9m) og Paul Pogba (7.7m) ikke trente i dag og ikke vil være tilgjengelig til kampen. Marcus Rashford (9.5m), Victor Lindelöf (4.9m) og Aaron Wan-Bissaka (5.4m) burde være klare til kampen, men Luke Shaw (4.8m) ikke blir klar.

Utilgjengelig:

Eric Bailly
Jesse Lingard
Paul Pogba
Scott McTominay
Luke Shaw


Chelsea (Tottenham H)

Lampard melder at Christian Pulisic (8.2m) er tilbake fra skade. Kai Havertz (8.3m) er også klar igjen etter at han spilte noen minutter i Champions League. «We’re in good shape» forteller Frank Lampard hva gjelder tilgjengelighet av spillere. Ellers ingen nye skadenyheter.

Utilgjengelig:

Ingen


West Ham (Aston Villa H)

Moyes forteller at Michael Antonio (6.2m) har vært med på et par treninger, men ikke er klar enda. Ellers ingen skadenyheter fra West Ham.

Utilgjengelig:

Michail Antonio
Andriy Yarmolenko

 


Southampton (Man United H)

Danny Ings (8.3m) er tilbake i (individuell) trening og Hassenhüttl tror at han kan spille en rolle i Brighton-kampen i Gameweek 11 neste uke. Det samme gjelder Nathan Redmond (6.4m). Det var alle skadenyhetene fra Ralph Hassenhüttl før Man Utd på søndag.

Utilgjengelig:

Danny Ings
Nathan Redmond
William Smallbone
Mohamed Salisu


Man City (Burnley H)

Guardiola forteller at laget nå er helt skadefritt. Sergio Agüero (10.3m) er da tilbake og klar til å spille igjen. Guardiola nevner dog ingenting om hvem som vil starte av han og Gabriel Jesus (9.3m).

Utilgjengelig:

Ingen


Everton (Leeds H)

Ancelotti forteller at Lucas Digne (6.2m) er ute med skade, men nevner ikke noe lengde på skadeoppholdet. Seamus Coleman (4.9m) er også ute med skade. Jonjoe Kenny (4.3m) er dog skadefri.

Utilgjengelig:

Jean-Philippe Gbamin
Seamus Coleman
Lucas Digne

 


Aston Villa (B)

Ingen pressekonferanse fra Dean Smith og Aston Villa så langt denne fredagen. Her er listen over utilgjengelige spillere som vi vet om. Spillere i kursiv er usikre:

Utilgjengelig:

Wesley
Bertrand Traore
Leinan Davis
Kortney Hause
Tom Heaton
Frederic Guilbert
Björn Engels
Ross Barkley


Leicester (Fulham H)

Ingen pressekonferanse fra Brendan Rodgers og Leicester så langt denne fredagen. Her er listen over utilgjengelige spillere som vi vet om. Spillere i kursiv er usikre:

Utilgjengelig:

Ricardo Pereira
Caglar Söyüncü
WIlfred Ndidi
Timothy Castagne
Daniel Amartey