Fantasy-nytt: Skadenyheter før Gameweek 13 – OPPDATERT

Tommy Flatby

Vi gir deg alle de viktige nyhetene fra pressekonferansene til de 20 PL-lagene før Gameweek 13. Skader, suspensjoner, spiller-tilgjengelighet og alt det viktige du trenger å vite før fantasy-runden samlet i én artikkel. Vi oppdaterer artikkelen fortløpende frem mot fristen etterhvert som lagene holder pressekonferanser – Kursiv skrift indikerer at spilleren er usikker til kampen.


Leeds (v Newcastle H)

Før kampen mot West Ham, offentliggjorde Marcelo Bielsa sin startellever allerede på pressekonferansen. Skal vi tro argentineren, var dette siste gang på en stund at han kommer til å gjøre dette. 65-åringen sier til og med at han fra nå av ikke vil kommentere hvilke spillere som er tilgjengelige eller ikke før kamp.

Det skal dog sies at Bielsa opplyser at Patrick Bamford (6.2m) er klar for kamp, dersom det skulle være noen tvil om det.

Utilgjengelig:

Gaetano Berardi
Diego Llorente
Adam Forshaw
Robin Koch


Wolves (v Chelsea H)

Nuno Espirito Santo sier at noen av hans spillere sliter med «småproblemer» etter kampen mot Aston Villa i helgen, uten å nevne noen navn. Joao Moutinho (5.2m) er suspendert.

Utilgjengelig:

Jonny Otto
Raul Jimenez
Joao Moutinho


Chelsea (v Wolves B)

Christian Pulisic (8.2m) vil være i stallen når Chelsea gjester Wolverhampton, men det er ikke avgjort om det vil være som startende eller som benkespiller.

Hakim Ziyech (8.1m) og Callum Hudson-Odoi (5.7m) er fortsatt ute.

Utilgjengelig:

Hakim Ziyech
Callum Hudson-Odoi


Man City (v West Brom H)

Pep Guardiola melder at Erik Garcia (4.8m) og Oleksandr Zinchenko (5.5m) begge vil mangle mot West Brom. Sergio Agüero (10.3m) må sjekkes før han eventuelt får spille. Ellers er det lite å melde fra skadefronten.

Utilgjengelig:

Sergio Agüero
Erik Garcia
Oleksandr Zinchenko


Southampton (v Arsenal B)

Ralph Hasenhüttl har en skadefri tropp å velge blant før Saints tar turen til Emirates.

Utilgjengelig:

Ingen


Brighton (v Fulham B)

Ingen nye skader etter Leicester-kampen for Graham Potters menn. Brighton-treneren håper Tariq Lamptey (4.8m) og Adam Webster (4.4m) blir klare til onsdagens kamp på Amex Stadium.

Graham Potter: «Vi har ingen nye skadeproblemer etter helgens kamp. Spillerne er frustrerte etter tapet, men det er ingen grunn til å synes synd på seg selv»

Utilgjengelig:

Tariq Lamptey
Adam Webster
Florin Andone
Adam Lallana
José Izquierdo


West Brom (v Man City B)

Kyle Bartley (4.4m) er ute de neste kampene, som følge av en skade i leggen.

Utilgjengelig:

Kyle Bartley
Conor Townsend
Sam Field
Hal Robson-Kanu
Matheus Pereira


Tirsdagens pressekonferanser:

Manchester United (v Sheffield United B)

Ole Gunnar Solskjær har ikke hatt sin pressekonferanse ennå. Nordmannen sa før kampen mot Manchester City at Edinson Cavani (8.0m) var tilbake i trening på gress, men at byderbyet kom for tidlig for uruguayaneren.

Utilgjengelig:

Edinson Cavani
Phil Jones


Fulham (v Brighton H)

Scott Parker sier at Aleksandar Mitrovic (5.6m) er tilbake, og at resten av stallen er friske og raske.

Utilgjengelig:

Ingen


Everton (v Leicester B)

Carlo Ancelotti vil ikke risikere Seamus Coleman (4.8m) mot Leicester. Både James Rodriguez (7.7m) og Fabian Delph (4.9m) er ute. Colombianske Rodriguez kan være tilbake i ligacupen neste onsdag, dersom han ikke blir klar til førstkommende helg.

Utilgjengelig:

Seamus Coleman
James Rodriguez
Fabian Delph


Crystal Palace (v West Ham B)

Roy Hodgson forteller at bare Mamadou Sakho (4.4m) er usikker blant de spillerne som ikke er langtidsskadde. Franskmannen vil bli testet før kamp for å se om han er klar.

Utilgjengelig:

Mamadou Sakho
Connor Wickham
Wayne Hennessey
Martin Kelly
Nathan Ferguson


West Ham (Crystal Palace H)

David Moyes forteller at hans gutter sliter med noen småskader, men ikke noe alvorlig. Skotten sier at Michail Antonio (6.2m) er tilbake i trening på gress, men at onsdagens kamp nok kommer for tidlig. Det kan tyde på at Arthur Masuaku (4.5m) vil være ute en god stund, etter at venstrebacken gikk ut på sosiale medier og sa at han har hatt en operasjon i kneet.

Utilgjengelig:

Michail Antonio
Arthur Masuaku


Leicester (v Everton H)

Verken Caglar Söyüncü (5.3m) eller Timothy Castagne (5.7m) blir klare til onsdagens kamp. Jonny Evans (5.5m) er ute med suspensjon.

Utilgjengelig:

Daniel Amartey
Caglar Söyüncü
Timothy Castagne
Ricardo Pereira
Jonny Evans

Les også: Kapteinsanalyse til Gameweek 13


Liverpool (v Tottenham H) – oppdatert

Jürgen Klopp sier at Naby Keita (5.2m) og Joel Matip (5.4m) kanskje kan være tilbake før toppkampen mot Spurs.

Før kampen mot Fulham sa tyskeren at Diogo Jota (6.9m) har pådratt seg en leddbåndskade i kneet. Portugiseren vil være ute i rundt 6-8 uker. Det samme gjelder Konstantinos Tsimikas (4.9m).

Utilgjengelig:

Naby Keita
Joel Matip
Konstantinos Tsimikas
Diogo Jota
Joe Gomez
Xherdan Shaqiri
James Milner
Virgil van Dijk
Thiago Alcantara


Tottenham (v Liverpool B)

José Mourinho sier at Japhet Tanganga (4.9m) vil være ute i noen uker, som følge av en skulderskade. Den portugisiske treneren tipper at Gareth Bale (9.4m) ikke blir klar til Liverpool-kampen, men sier at han ikke vet sikkert ennå.

Utilgjengelig:

Gareth Bale
Japhet Tanganga
Erik Lamela


Newcastle (v Leeds B)

Ryan Fraser (5.6m) er tilbake fra skade, mens Federico Fernandez (4.8m) er tilbake fra koronasykdom. Steve Bruce sier at det er mulig at Isaac Hayden (4.8m) fortsetter å spille midtstopper. Newcastle-treneren sier at han muligens må se seg nødt til å rotere i laget, ettersom noen av spillerne er slitne.

Foruten Fernandez er det fortsatt uvisst hvem som har vært ute med koronaviruset og hvor mange som eventuelt kan være tilbake etter å ha hatt sykdommen.

Utilgjengelig:

Jamaal Lascelles
Allan Saint-Maximin
Paul Dummett
Martin Dubravka


Burnley (v Aston Villa B)

Phil Bardsley (4.5m), Jack Cork (5.0m) og Dale Stephens (4.3m) overlevde alle en U23-kamp mandag, og kan bli involvert torsdag. Johann Berg Gudmundsson (5.4m) nærmer seg å være tilbake, men han er ikke klar ennå.

Utilgjengelig:

Johann Berg Gudmundsson


Aston Villa (v Burnley H)

Trioen Kortney Hause (4.4m), Tom Heaton (4.5m) og Frederic Guilbert (4.3m) kom seg helskinnet gjennom en U23-kamp søndag, og er dermed klare for torsdagens møte med Burnley. Ross Barkley (5.9m) er veldig nære ved å være tilbake, men må sjekkes på trening før han får minutter torsdag.

Matty Cash (5.0m) og Douglas Luiz (4.9m) er begge suspenderte, mens Trezeguet (5.3m) er ute med en skade i hamstringen.

Utilgjengelig:

Ross Barkley
Trezeguet
Matty Cash
Douglas Luiz
Wesley


Arsenal (v Southampton H)

Både Hector Bellerin (5.2m) og Granit Xhaka (5.2m) er suspenderte før Arsenals møte med Southampton. Nicolas Pepe (7.6m) er tilbake etter sitt røde kort.

Mikel Arteta kom ikke med noen nye oppdateringer rundt verken Thomas Partey (5.0m), Gabriel Martinelli (4.9m) eller David Luiz (5.5m). Før Burnley-kampen uttalte Arteta at Luiz kunne være tilbake allerede da, og med noen få dager til, er midtstopperen antakeligvis klar igjen.

Partey var ifølge Arteta «ute noen kamper» før Burnley-kampen, og kampen mot «the Saints» kommer nok for tidlig for ghaneseren. Gabriel Martinelli fått kampminutter for U23-laget etter at han returnerte fra skade.

Utilgjengelig:

David Luiz
Gabriel Martinelli
Thomas Partey
Reiss Nelson
Sead Kolasinac
Hector Bellerin
Granit Xhaka