Eliteserien Fantasy laganalyse: Kristiansund, Viking, Odd og Stabæk

Fantasyspeideren

Vi skal i forkant av sesongen skrive en analyse om hvert lag som skal spille i Eliteserien i 2021, for å hjelpe deg med å få en best mulig start på fantasysesongen. I denne artikkelen skal vi se på Kristiansund, Viking, Odd og Stabæk.

5 – Kristiansund

Kristiansund står ovenfor sin femte sesong i Eliteserien på rad, og den lille klubben imponerer stadig med hva de får til med begrensede ressurser. Forrige sesong kom de på femteplass og var med det laget som var nærmest den etablerte topp fire. Kristiansund er satt opp med kamp i hver runde denne sesongen, men et meget tøft program fra start gjør alternativene på fantasy begrenset.

Treningskamper:

Kristiansund 0-3 Ranheim – målscorere: –
Kristiansund 0-0 Molde – målscorere: –
Rosenborg 3-0 Kristiansund – målscorere: –
Kristiansund 0-4 Aalesund – målscorere: –

Kjøp og salg

Når det gjelder kjøp og salg hos Kristiansund i forkant av sesongen er selvfølgelig salget av Amahl Pellegrino. Vingen fortsetter karrieren sin i Saudi-Arabia etter utrolige 25 mål på 27 kamper fra start forrige sesong. Dermed er det flere som må ta ansvar når det gjelder mål og målpoeng, og i den sammenheng skal vi sette et lite utropstegn bak nyervervelsen Agon Mucolli fra dansk fotball.

Spillere inn:

Snorre Strand Nilsen (Raufoss)
Horenus Taddese (tilbake fra Sandnes Ulf etter lån)
Sander Erik Kartum (Stjørdals-Blink)
Agon Mucolli (FC Fredericia)
Brynjólfur Darri Willumsson (Breidablik)
Elias Hadaya (Levanger)

Spillere ut:

Eirik Holmen Johansen (tilbake til Brann etter lån)
Kjetil Holand Tøsse (Stjørdals-Blink)
Amahl Pellegrino (Damac FC)
Christophe Psyché (AEL Limassol)
Sander Lille-Løvø (på lån til Brattvåg)
Sondre Sørli (Bodø/Glimt)
Sergine Mor Mbaye (på lån til Sogndal ut sesongen)
Noah Solskjær (på lån til Sogndal til sommeren)

 

Forventet lagoppstilling i første serierunde:

4-2-3-1

McDermott
Sørmo – Coly – Ulvestad – Aasbak
Hopmark – Diop
Kartum – Kalludra – Mucolli
Kastrati

Sean McDermott har vært viktig for Kristiansund i lengre periode nå, og det tror vi også at han vil bli i 2021. I fjor fikk han store deler av sesongen ødelagt av skader, men nå virker det som at ting er på stell for McDermott før seriestart.

I forsvar for Kristiansund er det kjente fjes som figurerer. På backene har både Bent Sørmo og Christoffer Aasbak utviklet seg til å bli etablerte spillere i Eliteserien, og på stopperplass er Dan Peter Ulvestad og Aliou Coly de vi tror starter sesongen. Aasbak er usikker til sesongstarten, men vi tror at de vil gjøre alt de kan for å få han spilleklar til første serierunde mot Molde.

Dypt på midtbanen har Kristiansund to meget solide spillere i Andreas Hopmark og Amidou Diop som skal ligge som et skjold foran stopperne. Når det gjelder det offensive er det flere som må ta ansvar og levere flere målpoeng ettersom at både Pellegrino og Sørli har forlatt klubben. Vi tror at Kartum, Kalludra og Mucolli danner trioen bak Kastrati på topp, men vi må ikke glemme spillere som Bye og Skarsem.

Forrige sesong maktet ikke Kastrati å score ett eneste mål i Eliteserien, og er derfor være veldig revansjesugen i forkant av denne sesongen. Han fikk også en del uønsket oppmerksomhet av utenomsportslige ting i fjor, og vil bli husket for sine sportslige prestasjoner i 2021. Han er nødt til å levere på et langt høyere nivå denne sesongen om ikke Kristiansund skal falle betraktelig på tabellen.

Kampprogram de første ti rundene:

Runde 1: Molde (B)
Runde 2: Bodø/Glimt (H)
Runde 3: Vålerenga (B)
Runde 4: Strømsgodset (H)
Runde 5: Sarpsborg 08 (B)
Runde 6: Lillestrøm (H)
Runde 7: Odd (H)
Runde 8: Haugesund (B)
Runde 9: Mjøndalen (H)
Runde 10: Tromsø (B)

Nøkkelinfo:

– Det er knyttet usikkerhet til hvem som er på straffer for Kristiansund, men det kan være at Andreas Hopmark skal skyte noen straffer denne sesongen. Til kun 4.5 millioner gjør det at man må være obs på dette.

Tre anbefalte kjøp

Andreas Hopmark (midtbane) – 4.5 millioner:

På grunn av alle de dyre midtbanespillerne man har å velge mellom må man også ha noen som balanserer budsjettet. I den sammenheng ser vi på Andreas Hopmark som det beste valget til 4.5 millioner på midtbanen. Han er trygg i forhold til spilletid, og kan også være på straffer. Hopmark er også en favoritt blant kommentatorene som deler ut bonuspoeng da det ble hele 14 bonuspoeng forrige sesong. Da ble det 80 poeng i alt, og skulle han klare å gjenskape dette vil det være god verdi til den prisen.

Bent Sørmo (forsvar) – 5.0 millioner:

Bent Sørmo har vært en viktig brikke for Christian Michelsen i flere år nå, og vil også være det denne sesongen. Vi anbefaler Sørmo foran backkollega Aasbak da Sørmo er en halv million billigere i tillegg til at Aasbak har slitt med noen småskader i sesongoppkjøringen. Forrige sesong scoret backen ett mål og hadde tre målgivende pasninger.

Liridon Kalludra (midtbane) – 6.5 millioner:

På tross av begrenset spilletid forrige sesong fikk Liridon Kalludra med seg hele 14 målpoeng hvorav ti av disse var målgivende pasninger. Med både Pellegrino og Sørli ute av bildet vil han være tryggere med tanke på spilletid denne sesongen, og kan derfor vise seg å forsvare prisen på 6.5 millioner. Han har over flere sesonger vist at han er en brukbar poengspiller i Eliteserien.

Oppsummering

Kristiansund er blant lagene som ikke har noen blanke runder på starten av sesongen, men det knalltøffe kampprogrammet gjør det likevel vrient å velge spillere herfra. Andreas Hopmark kommer til å være på mange lag da han er et bra valg til 4.5 millioner på midtbanen, men bortsett fra det er det tynt i rekke hos Kristiansund sett fra et fantasyperspektiv.


6 – Viking

Viking har nå vært to sesonger tilbake i det beste selskap etter opprykket for to år siden, og har levert bra både i 2019 og i 2020. Klubblegenden Bjarne Berntsen har ledet sin siste kamp som Viking-trener, og har overlatt treneransvaret til duoen Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen. Det skal bli spennende å følge med på hva de kan få til med dette laget kommende sesong, da de har en tropp som innehar flere både unge og spennende spillere.

Treningskamper:

Viking 1-1 Åsane – målscorere: Samúel Fridjónsson (1)
Sandnes Ulf 1-1 Viking – målscorere: Kabran (1)
Viking 3-3 Start – målscorere: Kabran, Berisha, Fridjónsson (1)
Viking 4-0 Haugesund – målscorere: H. Haugen, Fridjonsson (1), Berisha (2)

Kjøp og salg

Det mest markante salget Viking har foretatt seg siden i fjor er definitivt Zymer Bytyqi. Kantspilleren har forlatt klubben til fordel for tyrkiske Konyaspor, og han skal de få det vanskelig med å erstatte. Han som likevel skal gi nettopp dette et forsøk er Kevin Kabran som kommer fra Start, og som de fleste kjenner til hvis man fulgte med forrige sesong.

Spillere inn:

Harald Nilsen Tangen (tilbake fra Åsane etter lån)
Herman Johan Haugen (tilbake fra Ull/Kisa etter lån)
Tord Johnsen Salte (tilbake fra Sandnes Ulf etter lån)
Nils Vallotto (tilbake fra Egersund etter lån)
Sebastian Sørlie Henriksen (tilbake fra Fram Larvik etter lån)
Kevin Kabran (Start)
Mai Traore (Vasalunds)
Shayne Pattynama (Telstar)

Spillere ut:

Michael Thomas Tallaksen Crowe (utgått kontrakt)
Jefferson de Souza (Egersund)
Even Østensen (Staal Jørpeland)
Zymer Bytyqi (Konyaspor)
Ylldren Ibrahimaj (Ural Jekaterinburg)
Axel Oskar Andrésson (Riga FC)
Adrian Amundsen Bergersen (Fram Larvik)

Forventet lagoppstilling i første serierunde

4-2-3-1

Austbø
Bjørshol – Hegheim – Hove – Vevatne
Bell – Løkberg
Torsteinbø – Fridjónsson – Kabran
Berisha

I mål står Iven Austbø også i år. Keeperen har vært en viktig bidragsyter til Viking sin suksess de to siste årene, og kan ta på seg en god del av æren for at det har blitt 17 clean sheets de to siste sesongene. Det skal sies at Arild Østbø spilte en del forrige sesong, og han vil gjøre at Austbø må være på tå og hev også denne sesongen.

I forsvar tror vi at det er kjente fjes som vil stille til start i første serierunde mot Brann. Henrik Heggheim stod for et av Eliteseriens største gjennombrudd forrige sesong og vil fordelaktig for Viking spille en enda større rolle denne sesongen. Ved siden av han tror vi at Hove vil figurere. Når det gjelder Sondre Bjørshol fikk han store deler av forrige sesong ødelagt som følge av skader, men når han er på sitt beste er han en meget bra back på Eliteserie-nivå. På venstrebacken tror vi at Viljar Vevatne starter sesongen, men de har et spennende navn i Shayne Pattynama som kan etablere seg i laget etterhvert.

På den balanserende midtbanen er det en meget solid duo i Kristoffer Løkberg og Joe Bell som gjør sakene sine meget bra. Førstnevnte har sine styrker defensivt, mens Bell også kan få til ting lenger frem i banen. Fredrik Torsteinbø tror vi starter sesongen ute til høyre, mens Kevin Kabran skal prøve å erstatte målpoengene til Zymer Bytyqi. Bak spissen skal Samúel Fridjónsson gjøre sitt beste i å strø pasninger rundt seg og i å skape rom for sine offensive rekkekamerater.

På topp for Viking finner vi en av Eliteseriens beste spillere forrige sesong, nemlig Veton Berisha. Etter det mislykkede oppholdet sitt i Bergen viste han virkelig hva han er god for forrige sesong. Det blir han nødt til å gjøre i år også hvis Viking skal forbedre sin sjette plass i fra 2020.

Kampprogram de første ti rundene:

Runde 1: Brann (H)
Runde 2: Rosenborg (B)
Runde 3: Tromsø (H)
Runde 4: Lillestrøm (B)
Runde 5: Mjøndalen (H)
Runde 6: Haugesund (B)
Runde 7: Vålerenga (H)
Runde 8: Sandefjord (B)
Runde 9: Sarpsborg 08 (B)
Runde 10: Stabæk (H)

Nøkkelinfo:

– Veton Berisha er på straffer for Viking.

Tre anbefalte kjøp

Joe Bell (midtbane) – 5.0 millioner:

Sett bort i fra de to under slet vi med å finne mange gode alternativer fra start i Viking, men landet til slutt på at Joe Bell kan fungere som en femte midtbanespiller. Hans rolle i laget vil være en balanserende midtbanespiller, men vi vet at han har offensive kvaliteter i seg. På litt i underkant av 2000 minutter ble det seks målpoeng forrige sesong, så det vil være mulig å ha han i elleveren i utvalgte kamper denne sesongen.

Samúel Fridjónsson (midtbane) – 6.5 millioner:

Samúel Fridjónsson har gjennom sesongoppkjøringen utviklet seg til å bli et av de beste billige alternativene på midtbanen. Med en prislapp på kun 6.5 millioner ser han ut til å ha sikret seg tier rollen i Viking, bak Veton Berisha. Han har sett bra ut i treningskampene som Viking har spilt og vil være en viktig brikke når man skal sette opp lag, i og med at nesten halvparten av lagene ikke har kamp de to første rundene.

Veton Berisha (spiss) – 10.5 millioner:

Veton Berisha er kanskje den spissen som på papiret ser ut til å være det beste valget før sesongen. Spissen er prissatt til 10.5 millioner. Dette er dyrt, men hvis han er i nærheten av å gjenskape hans 16 mål og syv målgivende pasninger fra forrige sesong er det i aller høyeste grad verdi. Viking møter Brann på hjemmebane i første runde, og er av den grunn et av de heteste kapteinsalternativene i første runde.

Oppsummering

Viking befinner seg i området bak de fire antatt beste, og er et lag mange vil se til på starten av sesongen. Vi tenker at deres offensive spillere er mest aktuelle i starten, mer spesifikt Fridjónsson og Berisha. Bak dem er det flere spillere som kan vise seg å bli verdi utover i sesongen.


7 – Odd

I sin første sesong som Odd-trener leverte Jan Frode Nornes bedre enn mange hadde forventet, og endre til slutt på en 7. plass. Denne kunne også fort ha blitt bedre hvis de ikke hadde raknet på slutten av sesongen. Nå går han inn i sin andre sesong som hovedtrener og skal prøve og ta et spennende og relativt ungt Odd-lag enda høyere opp på tabellen.

Treningskamper:

Odd 0-0 Sandefjord – målscorere:
Odd 1-1 Jerv – målscorere: Bakenga (1)
Odd 1-0 Stabæk – målscorere: Lauritsen (1)
Sarpsborg 08 1-0 Odd – målscorere: –

Kjøp og salg

Odd har i forkant av sesongen mistet en del spillere som har vært viktige for klubben over lang tid. Samtidig har de hentet inn flere spillere som mange kjenner til og som vil gå inn å forsterke førsteelleveren. John Kitolano er tilbake fra sitt opphold i England, og Solomon Owusu hadde en god sesong for Raufoss i OBOS-ligaen.

Spillere inn:

Leopold Wahlstedt (Arendal)
Conrad Wallem (Arendal)
Magnus Lekven (Vålerenga)
Solomon Owusu (Raufoss)
John Kitolano (Wolverhampton)
Gilli Rolantsson (Brann)
Kristoffer Knudsen Larsen (Åsane)
Sander Svendsen (på lån fra Odense til sommeren)

Spillere ut:

Rasmus Minor Petersen (lagt opp)
Fredrik Semb Berge (lagt opp)
Fredrik Nordkvelle (Urædd)
Vladimir Rodic (tilbake til Hammarby etter lån)
Maruis Bustgaard Larsen (Holstein Kiel)
Robin Simovic (Varbergs BolS)
Elbasan Rashani (Erzurumspor)
Egil Selvik (Haugesund)
Petter Saga Hagen (Fram Larvik)
Vebjørn Hoff (Rosenborg)

Forventet lagoppstilling i første serierunde

4-3-3

Rossbach
Owusu – Bjørtuft – Hagen – Kitolano
Lekven – Jørgensen – Kitolano
Bakenga – Lauritsen – Kaasa

Sondre Rossbach er førstevalg i mål for Odd også i år slik han har vært i en årrekke nå. Tidligere lagkamerat Egil Selvik har forlatt Odd til fordel for Haugesund, så nå er det Leopold Wahlstedt han har bak seg.

I forsvar fungerte stopperparet Steffen Hagen og Odin Bjørtuft meget bra forrige sesong. På venstreback er det John Kitolano som er det klare førstevalget, og han er man forventer at skal levere bra denne sesongen. Det ser ut til at nyinnkjøpte Solomon Owusu fra Raufoss vil starte sesongen på høyrebacken. Nyervervelsen hadde en meget bra sesong i OBOS-ligaen, men alle er klar over at høyrebacken til Odd er reservert Espen Ruud når han er tilbake fra skade.

Som den balanserende midtbanespilleren har Odd hentet tilbake Magnus Lekven fra Vålerenga som siden har forlot Odd i 2012 har blitt en etablert Eliteserie-spiller. Litt lengre frem i banen hadde Joshua Kitolano en bra sesong i fjor, og endre faktisk opp meg åtte målpoeng fra sin utgangsposisjon som indreløper. Ved siden av han tok Filip Jørgensen Eliteserien med storm på starten av forrige sesong, selv om han var mindre prominent på høsten i fjor.

På topp for Odd fikk Lauritsen store deler av forrige sesong ødelagt på grunn av en alvorlig skade. Skaden kom på et meget ugunstig tidspunkt, da han akkurat hadde begynt å finne seg til rette før skade kom i en kamp mot Aalesund. Selv om Mushaga Bakenga er åpen og ærlig på at han ikke liker å spille kant gjør likevel Jan Frode Nornes lurt i å bruke både Lauritsen og Bakenga. Det var ikke mange som hadde trua på Bakenga da han kom tilbake til Odd, men han motbeviste alle og scoret utrolige 15 mål på drøyt 1600 minutter. Markus Kaasa vil også bidra i angrep, og i tillegg til han har de flere andre alternativer.

Kampprogram de første ti rundene:

Runde 1: Sandefjord (H)
Runde 2: –
Runde 3: Stabæk (B)
Runde 4: Sarpsborg 08 (H)
Runde 5: Lillestrøm (B)
Runde 6: Bodø/Glimt (H)
Runde 7: Kristiansund (B), Vålerenga (B)
Runde 8: Brann (B)
Runde 9: Tromsø (H)
Runde 10: Mjøndalen (B)

Nøkkelinfo:

– Espen Ruud er langtidsskadet og vil ikke være klar for spill på flere måneder.

Tre anbefalte kjøp

Odin Bjørtuft (forsvar) – 5.0 millioner:

Odin Bjørtuft etablerte seg som et fast inventar i Odd sitt forsvar forrige sesong og spilte 2696 av 2700 minutter. Og til en pris på 5.0 millioner tror vi at han kan vise seg å bli god verdi. Det skal sies at stopperen hverken er veldig målfarlig eller får mye bonuspoeng, men en fast spiller i Odd sitt forsvar til 5.0 millioner kan likevel forsvares. Odd møter Sandefjord på hjemmebane i første runde, før de ikke har kamp i andre serierunde. Da kan man ha han i laget i runde 1, for så at man setter har på benken i runde 2.

Joshua Kitolano (midtbane) – 5.5 millioner:

Forrige sesong fikk Joshua Kitolano med seg fire mål og fire målgivende pasninger i tillegg til tolv bonuspoeng. Dette resulterte i at han fikk over 100 poeng totalt. Skulle han klare å gjenskape dette vil det være god verdi i han til 5.5 millioner. Blant alle de dyre midtbanespillerne man vil ha kan Joshua Kitolano være en fin man som balanserer budsjettet.

Tobias Lauritsen (spiss) – 8.0 millioner:

Tobias Lauritsen er av mange spådd en god sesong forutsatt at han holder seg skadefri. Forrige sesong ble det fem målpoeng på i underkant av 900 minutter. Han har som nevnt en veldig fin kamp i første serierunde hvor det fort kan bli flere målpoeng. Har man en god plan for hvordan man løser runde 2 med Odd-spillerne man velger er Lauritsen absolutt en aktuell spiss å velge fra start.

Oppsummering

På tross av en blank runde i runde 2 er Odd et lag det går an å velge spillere fra i første serierunde. Finner man billige alternativer som kan gjøre en jobb i runde 2 kan man hvertfall gå med minst én spiller fra Odd fra start. De åpner mot Sandefjord på hjemmebane i seriepremieren, og har et fordelaktig kampprogram etter runde 2.


8 – Stabæk

Stabæk er det eneste laget blant de som kom topp åtte i fjor som ikke har kamp i noen av de to første rundene. Dette kommer som følge av ulike nedstengninger i Viken og begrensede treningsmuligheter. Likevel skal vi gi deg et bilde av hvordan situasjonen er i Stabæk før sesongen.

Treningskamper:

Sarpsborg 08 2-2 Stabæk – målscorere: Kinoshita, Nusa (1)
Odd 1-0 Stabæk – målscorere: –
Stabæk 2-1 HamKam – målscorere: Skytte, Kurucay (OG) (1)

Kjøp og salg

Stabæk har ikke siden Ohi og Franck Boli hatt spisser som har scoret mye mål. Det bar også dette overgangsvinduet preg av, da både Botheim, Antonsson og Maatsen forlot klubben. Inn har det kommet flere spennende spillere som forsterker førsteelleveren i blant annet Herolind Shala og Markus Solbakken.

Spillere inn:

Markus Solbakken (HamKam)
Fitim Azemi (tilbake fra Tromsø etter lån)
Jesper Isaksen (tilbake fra Jerv etter lån)
Herman Geelmuyden (PSV Eindhoven)
Herolind Shala (Vålerenga)

Spillere ut:

Erik Botheim (tilbake til Rosenborg etter lån)
Gustav Valsvik (tilbake til Rosenborg etter lån)
Marcus Antonsson (tilbake til Malmø FF etter lån)
Darren Maatsen (NAC Breda)
Emil Bohinen (CSKA Moskva)
Jørgen Øveraas Olsen (Sandnes Ulf)
Aleksander Andresen (på lån til Moss ut sesongen)
Christopher Cheng (på lån til Strømmen ut sesongen)

Forventet lagoppstilling i første serierunde

4-2-3-1

Sandberg
Ottesen – Amankwah – Solheim – Jonassen
Lumanza – Shala
Solbakken – Skytte – Normann Hansen
Edvardsen

Marcus Sandberg star i mål for Stabæk. Han har vært blant Eliteseriens beste keepere de to siste sesongene. I 2019-sesongen var han helt enorm og fikk med seg hele 17 bonuspoeng den sesongen.

I midtforsvaret til Stabæk utgjør Mats Solheim og Yaw Amankwah et meget solid stopperpar i Eliteserie-målestokk. Enhver klubb vil merke tapet av en spiller som Andreas Hanche-Olsen, men de to nevnte løste oppgaven bra på høsten i fjor. På høyrebacken kom Sturla Ottesen inn fra Kjelsås og gjorde den til sin i fjor. På motsatt side Jeppe Moe skadet, og vi ser for oss at Jonassen starter som venstreback mot Odd i runde 3.

Det var relativt utfordrende å sette opp midtbanen til Stabæk på en fornuftig måte da de har flere spillere som kan spille i flere posisjoner. Nyinnkjøpte Shala kan spille sammen med Lumanza i en dyp midtbanerolle, samtidig som at han kan fungere bak spissen og også ute til høyre. Vi har satt opp Markus Solbakken, Sammy Skytte og Kornelius Normann Hansen i treeren bak spissen. På midtbanen har de også Kaloyan Kostadinov og Herman Geelmuyden som vil få spilletid denne sesongen.

Vi har satt opp Oliver Edvardsen som spiss da han har figurert litt som spiss i Stabæk sin sesongoppkjøring. Forrige sesong ble det seks mål og seks målgivende pasninger på 22-åringen.

Kampprogram de første ti rundene:

Runde 1: –
Runde 2: –
Runde 3: Odd (H)
Runde 4: Haugesund (B)
Runde 5: Brann (H)
Runde 6: Rosenborg (B)
Runde 7: Tromsø (H)
Runde 8: Molde (B)
Runde 9: Vålerenga (H), Bodø/Glimt (B)
Runde 10: Viking (B)

Nøkkelinfo:

– Stabæk spiller ikke i de to første rundene, og vi anbefaler derfor ikke å legge alt for mye penger i Jan Jönsson sitt lag. Likevel skal vi komme med våre anbefalinger på deres spillere til når de omsider starter sesongen sin i runde 3.

– Oliver Edvardsen startet siste treningskamp mot HamKam som spiss for Stabæk. Han er midtbanespiller på fantasy, og kan dermed bli en såkalt OOP(out of position)-spiller.

Tre anbefalte kjøp

Emil Jonassen (forsvar) – 4.0 millioner:

Med Jeppe Moe ute med skade ser det ut til at Emil Jonassen starter sesongen på Stabæk sin venstreback. Til kun 4.0 millioner er han derfor en fin forsvarsspiller som balanserer budsjettet, og er også en man kan velge fra start som kan sitte på benken, på tross av de blanke rundene.

Sturla Ottesen (forsvar) – 4.5 millioner:

Sturla Ottesen kom fra Kjelsås i oktober i fjor og gjorde sakene sine bra i de ni kampene han fikk for Bærumsklubben på slutten av forrige sesong. Med ingen reelle utfordrere som kan ta fra han plassen til høyre i forsvarslinja til Stabæk kan han absolutt vise seg å bli god verdi til 4.5 millioner utover i sesongen.

Oliver Edvardsen (midtbane) – 7.0 millioner:

Som nevnt har Oliver Edvardsen figurert litt som spiss i sesongoppkjøringen til Stabæk, og vil være god verdi til 7.0 millioner hvis han som midtbanespiller på spillet skal spille spiss for Stabæk i flere kamper denne sesongen. Hans seks mål og seks målgivende pasninger forrige sesong resulterte i 125 poeng totalt, og dette var kanskje litt undersnakket blant alle de andre midtbanespillerne i 2020.

Oppsummering

Stabæk starter som nevnt ikke sesongen før i runde 3, og de aller fleste av spillerne deres er derfor uaktuelle fra start. Men når de kommer i gang med sesongen kan flere av spillerne deres vise seg å bli gode valg.


 

Les laganalyser for resten av lagene her!