Kapteinsvalg til runde 19 i Eliteserien Fantasy

Skrevet av Robert Nilsen

På lørdag sparkes runde 19 i Eliteserien i gang. Vi går nå inn en runde der Stabæk og Strømsgodset ikke har kamp. Hvis man sitter med spillere fra de to lagene, bør man prøve å beholde dem til neste runde der de har to kamper hver. Hvis du ikke har 2-3 spillere fra disse klubbene ville jeg prøvd å spare bytte denne runden, slik at du lettere kan få de inn til neste runde.

Rundens differensial

Runden vi går inn i nå er en runde med mange vanskelige kamper. Nok en gang er det en kamp som involverer Bodø/Glimt som har lavest odds for over 2,5 mål. Det er greit å få med seg at Bodø/Glimt har en kamp mot Zorya i torsdag kveld og får vesentlig tettere program enn de andre lagene i Eliteserien fremover.

Hvis vi ser på oddsen, er det ingen av lagene som har under 2,05 (Coolbet) i odds for å vinne kampen. Den største favoritten på oddsen er Tromsø hjemme mot Brann, men dette er vel en kamp ingen av lagene vil tape?

Brann tok en sterk seier borte mot Lillestrøm sist, og har virkelig fått heng på lagene over seg på tabellen. Robert Taylor (7,3m) har fortsatt å levere målpoeng i hver kamp de siste seks kampene, bortsett fra mot Haugesund, der han bommet på straffe. Brann må fortsette å ta poeng, og har et greit kampprogram framover. Taylor er kuneid av 5,4% også. En fin differensial for runde 19.

Rundens kaptein

Som nevnt tidligere er dette en runde med veldig vanskelige kamper. Det er nok ingen vei utenom Ohi Omoijuanfo (12,3m) denne runden, som skal opp mot et Vålerenga-lag som ikke ser bra ut for tiden. Er nok ikke så mye mer å si om kaptein denne runden da tallene taler for seg selv: 20 mål på 16 kamper fra start denne seosngen.

Kaptein for runde 19: Ohi Omoijuanfo (12,3m)