Disse spillerne bør du kjøpe til runde 2 i Eliteserien Fantasy

Skrevet av Robert Nilsen

Den første runden er ferdigspilt og Eliteserien Fantasy er endelig ordentlig i gang. Runde 1 ble en fartsfylt og morsom runde med mange gode kamper. Nå i midtuken har vi også hatt en semifinale i cupen, som Molde gikk seirende ut av. Dette gjør at Lillestrøm også er klar for spill i europa i sommer.

Lillestrøm har samtidig fått en kamp flyttet frem til 30. april og får da to kamper i runde 4 mot Haugesund og Aalesund. Begge kampene hjemme på Åråsen.

Lillestrøm møter Jerv hjemme allerede kommende runde, så det er naturlig å se mot de gulkledde allerede nå. En som bemerket seg sist kamp mot Ham-Kam var Pål Andre Helland (8,0m). Han kom inn i pausen og serverte to målgivende og fikk til og med to bonuspoeng på sine 45 minutter. Toppnivået hans er skyhøyt når han ikke er skadet, men han har vært skadefri og i bra form gjennom sesongoppkjøringen.

Et mer sikkert valg med tanke på spilletid er en annen midtbane-trønder i Gjermund Åsen (9,0m). Assistkongen var også en av de bedre spillerne sist, og er fort en mann man gjerne vil ha i en dobbelrunde. Står du uten en LSK-spiller så ville jeg laget en god plan for å ha de klar til runde 4.

Rundens differensial

Vegar Eggen Hedenstad (6.0m) – Vålerenga

Her hadde jeg i utgangspunktet tenk til å velge Aron Dønnum (11,0m), men etter det røde kortet mot Molde er han nå suspendert til neste runde. Vålerenga spilte en ganske god defensiv kamp mot Molde, og møter neste runde et Haugesund-lag som ble ydmyket hjemme mot Sandefjord i første runde.

Hedenstad spilte en bra kamp og han har en utmerket dødballfot. Høyrebacken er valgt av kun to prosent. Kampprogrammet videre er også kjempefint i lag tid fremover. Haugesund (H), Bodø/Glimt (B), Jerv (H), Sandefjord (B), Ham-Kam (H), Strømsgodset (B) er de neste seks kampene. Her kan det være god verdi.

Rundens kaptein

Denne runden synes jeg kapteinsvalget er veldig enkelt. Veton Berisha (12,0m) har en eierandel på 63,6% og kommer til å være spilleren flest har som kaptein denne runden. Viking spilte en veldig god kamp borte mot Sarpsborg sist, og burde scoret ende flere mål. Denne runden møter de nyopprykkede Aalesund hjemme i en kamp de er store favoritter i.

Dette er også kampen med lavest odds for over 2,5 mål hos Coolbet denne runden med 1.60.

Kaptein for runde 2: Veton Berisha (12.0m)